SREĆA SE OKRENULA: "Vikinzi" su sada u strašnoj formi, Bran počeo da posustaje

O. M.

30. 07. 2023. u 10:08 >> 10:08

BRAN dočekuje Viking u derbiju 16. kola norveške Elitne serije. UTakmica se igra od 17 časova na stadionu Brana u Bergenu.

СРЕЋА СЕ ОКРЕНУЛА: Викинзи су сада у страшној форми, Бран почео да посустаје

FOTO: Profimedia

Domaći tim, koji je prošle sezone promovisan iz drugog razreda takmičenja, ove je jedno od prijatnijih iznenađenja u Elitnoj seriji. Trenutno je peti sa 27 bodova, pet manje od današnjeg protivnika koji je na trećem mestu. Vikinf doduše ima utakmicu manje. 

To treće mesto je jako bitno jer vodi u kvalifikacije za Ligu konferencija, mada i drugoplasirani Molde koji drži poziciju koja vodi u kvalifikacije za Ligu Evrope ima isti broj bodova kao Viking, uz čak dve utakmice više.

I Bran je tokom sezone držao tu drugu poziciju, ali je serijom lošijih rezultata pao na peto mesto. U poslednjem kolu izgubio je od direktnog rivala za evropske kvalifikacije Tromsa sa 3:1.

Viking je prošle sezone razočarao navijače završivši na tek 11. mestu, ali ove godine kako sada stvari stoje imaju sve izglede da se nađu u kvalifikacijama za neki od evropskih kupova. 

Vikinzi su u suprotnom ritmu od Brana - posle lopijeg starta ušli su u formu i sada su nanizali šest pobeda koje su ih dovele sa sedmog mesta na deobu drugog.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: PP2+ (kvota 2,02)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
SADA JE SVE JASNIJE! Novak Đoković otkrio zašto nije mnogo igrao u poslednje vreme

SADA JE SVE JASNIJE! Novak Đoković otkrio zašto nije mnogo igrao u poslednje vreme

RIM, još jedan peron i usputna stanica voza Novaka Đokovića koji ima za cilj da žetvu pehara pokupi u Parizu i Londonu (Rolan Garos, OI i Vimbldon) u naredna dva meseca. Tako rezonuje najbolji teniser svih vremena uoči nastupa u Večnom gradu (8-19. maja), na nadmetanju koji je osvajao već šest puta u karijeri, a još toliko puta gubio je u borbi za trofej. Naš as, na terenu kompleksa "Foro Italika", još uvek nije saznao ime rivala, kojeg je dobio tek nakon okršaja između Rusa Romana Safijulina i Francuza Korentina Mutea.

08. 05. 2024. u 17:15

Komentari (0)

KAKO DANAS IZGLEDA ZORAN VANEV: Od Južne pruge do Švice (FOTO)