BRIŽ JE EFIKASAN NA BREJDELU: Gosti imaju jednu od lošijih odbrana u Ligi

O. M.

30. 07. 2023. u 12:20

PRVO kolo nove sezone belgijske Jupiler lige donosi nekoliko zanimljivih mečeva a jedan od njih je susret Klub Briža i Mehelena na stadionu Jan Brejdel, koji je na programu u nedelju od 18 časova i 30 minuta.

БРИЖ ЈЕ ЕФИКАСАН НА БРЕЈДЕЛУ: Гости имају једну од лошијих одбрана у Лиги

Foto Profimedia

Iako Klub Briž uživa reputaciju najjačeg belgijskog tima u poslednje vreme, njihova prethodna sezona u Jupiler ligi je bila razočaravajuća. Završili su četvrti na tabeli, daleko iza prva tri tima. S druge strane, Klub Briž je imao pohvalnu takmičarsku godinu u Ligi šampiona, plasiravši se u osminu finala.

Nova sezona je odlično počela ubedljivom pobedom od 3:0 nad Arhusom u prvoj utakmici drugog kola kvalifikacija za Ligu konferencija. Snaga ove ekipe leži u ubojitom napadu naročito kada igraju na legendarnom Jan Brejdel stadionu. Prošle sezone su u 17 odigranih utakmica pred svojim navijačima postigli čak 40 golova, uz impresivan prosek od 2,35 golova po utakmici.

Mehelen je prošlu sezonu završio na 13. mestu Jupiler lige sa 40 osvojenih bodova, što je njihov najslabiji učinak od kada se takmiče u društvu najboljih. S druge strane, ostvarili su veliki uspeh plasmanom u finale Kupa, iako su na kraju poraženi od aktuelnog šampiona Belgije Antverpena sa 2:0.

U prethodnoj godini, Mehelen je igrao veoma loše u gostima, osvojivši samo 13 poena iz 17 odigranih utakmica. Ni nova sezona nije počela u dobrom ritmu za Mehelen, pošto je pretrpeo poraz od Antverpena u Superkupu. Posle 90 minuta igre rezultat je bio 1:1, ali je "stari velikan" boljim izvođenjem penala uspeo da osvoji novi trofej.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: GG (kvota 1,70)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
SADA JE SVE JASNIJE! Novak Đoković otkrio zašto nije mnogo igrao u poslednje vreme

SADA JE SVE JASNIJE! Novak Đoković otkrio zašto nije mnogo igrao u poslednje vreme

RIM, još jedan peron i usputna stanica voza Novaka Đokovića koji ima za cilj da žetvu pehara pokupi u Parizu i Londonu (Rolan Garos, OI i Vimbldon) u naredna dva meseca. Tako rezonuje najbolji teniser svih vremena uoči nastupa u Večnom gradu (8-19. maja), na nadmetanju koji je osvajao već šest puta u karijeri, a još toliko puta gubio je u borbi za trofej. Naš as, na terenu kompleksa "Foro Italika", još uvek nije saznao ime rivala, kojeg je dobio tek nakon okršaja između Rusa Romana Safijulina i Francuza Korentina Mutea.

08. 05. 2024. u 17:15

Komentari (0)

AKO VUČIĆ NE POBEDI, SRBIJU ČEKAJU TEŠKI DANI PO SVIM PITANJIMA... Darko Miličić poslao važnu poruku o aktuelnoj političkoj situaciji (VIDEO)