BRONDBIJEVA ODBRANA I DALJE PUNA RUPA: Odense osam godina čeka trijumf na ovom gostovanju

O. M.

30. 07. 2023. u 12:04

OVE nedelje na programu su tri meča drugog kola danske Superlige. Na svom stadionu Brondbi od 18 časova dočekuje ekipu Odensea.

БРОНДБИЈЕВА ОДБРАНА И ДАЉЕ ПУНА РУПА: Оденсе осам година чека тријумф на овом гостовању

Foto: Profimedia

Brondbi je prošlu sezonu u danskoj Superligi završio na petom mestu sa 44 osvojena boda iz 32 odigrana meča, što je bilo sedam bodova manje od pozicije koja donosi učešće u kvalifikacijama za Ligu konferencija.

Izabranici Jespera Sorensena su novu sezonu počeli pobedom od 2:1 na gostovanju kod Silkeborga, a onda su samo dan kasnije ostvarili još jedan trijumf u prijateljskom meču protiv Amagera, koji su savladali rezultatom 5:3.

Brondbi je u prošloj sezoni primao mnogo golova (52, treća najlošija odbrana lige), što se, čini se, prelilo i na ovu, s tom razlikom što ih sada lakše i postiže. U sedam od prethodnih osam susreta postigli su najmanje dva gola. 

S druge strane, Odense je prethodnu sezonu završio na osmom mestu sa pet bodova manje od sedmoplasiranog Mitjilanda, koji je na kraju takmičenja kroz plej-of obezbedio učešće u kvalifikacijama za Ligu konferencija. Novu sezonu danske Superlige započeli su nerešenim rezultatom na svom stadionu sa Randersom. Utakmicu je obeleđžio izjednačujući gol Randersa u 90. minutu za 2:2.

Odense od marta 2019. godine čeka na trijumf nad Brondbijem, kada je pred svojim navijačima pobedio sa 2:0. U prethodnih 12 susreta nisu mogli više od remija protiv danskog velikana. U gostima nisu pobedili još od jula 2015. godine.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: GG&3+ (kvota 1,90)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO VUČIĆ NE POBEDI, SRBIJU ČEKAJU TEŠKI DANI PO SVIM PITANJIMA... Darko Miličić poslao važnu poruku o aktuelnoj političkoj situaciji (VIDEO)