BORBA ZA PLASMAN U KOPA LIBERTADORES: "Jastrebovi" imaju sve u svojim rukama

V.M.

28. 07. 2023. u 11:00

U poslednjem kolu aregentinskog prvenstva Union Santa Fe će dočekati Defensu i Hustisiju.

БОРБА ЗА ПЛАСМАН У КОПА ЛИБЕРТАДОРЕС: Јастребови имају све у својим рукама

Foto Profimedia

Domaćin je odigrao veoma slabo ove godine. Tokom čitavog dela prvenstva se mučio i trenutno je 25. na tabeli. Nije brinuo brige oko opstanka, ali nije mogao ni da se odvoji od donjeg doma sa svojih 27 osvojenih bodova. 

Union se u poslednje vreme pretplatio na remije, odigrao ih je četiri zaredom, a generalno je 12 puta delio bodove ove sezone i ima najviše odigranih nerešenih utakmica u argentinskoj eliti.

''Crveno-beli'' se baš muče napadački, postigli su samo 17 golova, a zapanjujuć je podatak da na poslednje četiri utakmice Uniona uopšte nije viđen nijedan pogodak (četiri puta igrali 0:0).

Sa druge strane, Defensa i Hustisija ako trijumfuje sigurno će igrati barem u kvalifikacijama za Kopa libertadores, a možda obezbedi i direktan plasman.

Trenutno je četvrta na tabeli (mestu koje vodi u kvalifikacije) sa 44 sakupljena boda, dva manje ima petoplasirani Estudijantes, dok joj trećeplasirani (pozicija koja direktno vodi u Kopa libertadores) San Lorenco beži isto toliko.

Gost se nalazi u veoma dobroj formi, na poslednjih pet utakmica ostvario je tri pobede uz dva remija i sa dosta samopouzdanja ulazi u ovaj meč.

Proteklog vikenda popularni ''jastrebovi'' savladali su Sarmijento sa 3:0.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj

novoj aplikaciji.

NAŠ TIP: X2 (kvota 1,56)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!