TIP SA ISTOKA: ''Crveni đavoli'' bi da prekinu post protiv fenjeraša

V.M.

28. 07. 2023. u 10:15

U okviru 19. kola kineskog prvenstva Henan će od 13.35 na ''Džengdžou stadionu'' dočekati Šenžen.

ТИП СА ИСТОКА: Црвени ђаволи би да прекину пост против фењераша

Foto: Profimedia

Oba tima imaju veoma razočaravajuće sezone, nakon 18 odigranih utakmica domaćin je 13. na tabeli, dok je gost još gori i zacementiran je za dno tabele sa samo 12 osvojenih bodova.

Henan je proteklog vikenda odigrao 1:1 sa Nantongom, tim remijem je prekinuo katastrofalan niz od pet vezanih poraza i posle skoro mesec dana pauze osvojio je bod.

Pre tog negativnog niza, Henan je pružao veoma dobre partije tokom juna kada je ostvario tri pobede na četiri odigrane utakmice i danas ima dobru priliku da se protiv fenjeraša vrati na pobedničku stazu.

Sa druge strane, Šenženu ništa ne polazi za rukom ove sezone. Ostvario je samo tri pobede u dosadašnjem toku prvenstva i doživeo je čak 12 poraza, ubedljivo najviše od svih timova u ligi.

Pre sedam dana imao je odličnu priliku da upiše pobedu i pobegne sa dna, vodio je sa 3:1 protiv Tjenđina sredinom drugo dela igre, ali je u završnici posustao i primio dva gola, pa je na kraju morao da se zadovolji bodom.

Zanimljivo je da ćemo danas gledati obračun najgoreg napada i najgore odbrane kineske Superlige. Henan je postigao mizernih 14 pogodaka za sada, dok je Šenžen vadio loptu iz svoje mreže neverovatnih 48 puta.

Ovi rivali su se već susreli jednom ove sezone, to je bilo u četvrtom kolu kada je na semaforu posle 90 minuta stajalo 1:1.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj

novoj aplikaciji.

NAŠ TIP: 1X&|1-2 (kvota 1,75)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

OVO NIJE LETOVALIŠTE NEGO RAJ NA ZEMLJI! Odlično je za porodicu, a za decu je smeštaj gratis