LUKSEMBURŽANI SVE IZNENADILI: Midtjiland se ozbiljno pojačao pred početak nove sezone

O. M.

26. 07. 2023. u 13:10

DRUGO kolo kvalifikacija za Ligu konferencija otvaraju danski Midtjiland i Niderkorn iz Luksemburga. Utakmica je na programu u sredu s početkom od 18.45 časova

ЛУКСЕМБУРЖАНИ СВЕ ИЗНЕНАДИЛИ: Мидтјиланд се озбиљно појачао пред почетак нове сезоне

Foto: Profimedia

Iako je danski predstavnik veliki favorit, ne treba smetnuti s uma da je u prvom kolu bilo iznenađenja.

Midtjiland je završio regularnu sezonu tek na sedmom mestu, ali je kroz plej-of izborio plasman u Ligu konferencija. Prelazni rok u Midtjilandu je bio buran, a u tom periodu je stigao veliki broj igrača, od kojih se izdvaja Čo Gue Song iz Jeonbuka. Korejac je već počeo da se isplaćuje jer je njegovim golom Midtjiland stigao do pobede nad Hvidovreom u prvom kolu danskog šampionata.

Stigao je i defanzivac Inganson koji je imao odličnu sezonu u PAOK-u, dok je Kristofer Olson od ove sezone zvanični član ekipe pošto je Midtjiland otkupio njegov ugovor od Anderlehta iz koga je prošle godine stigao na pozajmicu.

Niderkorn je odigrao sjajnu sezonu u šampionatu Luksemburga i zauzeo drugo mesto na tabeli, odmah iza Esperanža. Pred početak nove sezone i kvalifikacija za Konferencijsku ligu odigrao prijateljski meč protiv belgijskog Serainga i na iznenađenje mnogih pobedio sa 3:2.

U prvom kolu kvalifikacija za najmlađe klupsko takmičenje UEFA, „pčele” su se sastale sa predstavnikom lažne države, ekipom Gnjilana. Prvi meč u Diferdanžu završen je rezultatom 2:2, dok je u revanšu u južnoj srpskoj pokrajini bilo 2:0 za Luksemburžane koji su imali igrača više.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 1-1 (kvota 1,72)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

SKANDAL U SRBIJI: Potukli se roditelji fudbalera iz Crne Gore i Rusije, povređena i deca (VIDEO)