''LAVOVI'' NE GUBE KOD KUĆE: Skupoceni duo Italijana je razočarao ove sezone

V.M.

04. 07. 2023. u 12:10

U okviru MLS lige gledaćemo duel Orlando sitija i Toronta.

ЛАВОВИ НЕ ГУБЕ КОД КУЋЕ: Скупоцени дуо Италијана је разочарао ове сезоне

Foto Profimedia

Orlando siti igra promenljivo ove sezone i trenutno zauzima sedmo mesto na tabeli Istočne konferencije. Nakon nerešenih utakmica sa Filadelfijom (2:2) i Sijetlom (0:0), ''lavovi'' su se vratili na pobedničke staze proteklog vikenda trijumfom nad Čikago Fajerom, 3:1.

Ekipa iz Floride pruža dobre partije na svom ''Eksplorija stadionu'' na kojem je neporažena na poslednjih šest utakmica (po tri pobede i remija).

Sa druge strane, Toronto se muči ove sezone i zauzima razočaravajuće 14. mesto na Istoku. Kanadski tim se nalazi u velikoj krizi, ne zna za pobedu već šest kola u kojima je pored tri poraza odigrao isto toliko nerešenih susreta.

Italijanske akvizicije su se pokazale kao veoma razočaravajuće za gosta, jer su skupoceni Insinje i Bernardeski zajedno postigli samo šest pogodaka u dosadašnjem toku takmičenja.

Verujemo da će Orlando nastaviti sa dobrim igrama na svom terenu i da će doći do nova tri boda.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 1 (kvota 1,55)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO VUČIĆ NE POBEDI, SRBIJU ČEKAJU TEŠKI DANI PO SVIM PITANJIMA... Darko Miličić poslao važnu poruku o aktuelnoj političkoj situaciji (VIDEO)