"TREŠNJIN CVET" ŽELI U LIGU ŠAMPIONA: Gosti su u seriji bez pobede kojoj se ne nazire kraj

O.M.

30. 06. 2023. u 08:57

SEREZO OSAKA dečekuje Fukuoku u 19. kolu japanske Džej-1 lige. Utakmica se igra na stadionu Jodoko Sakura u Osaki s početkom od 12 časova.

ТРЕШЊИН ЦВЕТ ЖЕЛИ У ЛИГУ ШАМПИОНА: Гости су у серији без победе којој се не назире крај

Foto: Profimedia

"Trešnjin cvet" je trenutno peti na tabeli sa 32 boda, dok su gosti 12. sa 20 poena i nalaze se u seriji od sedam utakmica bez pobede. 

Serezo je ekipa koja ne voli da igra na nerešeno. U dosadašnjem delu Lige samo dva puta su remizirali sa protivnicima, po čemu je samo Kjoto ekstremniji sa jednim nerešenim. 

Posle ovog kola Serezo bi mogao da se popne na treće mesto, koje vodi u kvalifikacije za azijsku Ligu šampiona, mada bi za to trebalo da se poklope i neki drugi rezultati. S druge strane, Fukuoka ima samo osam bodova više od zone ispadanja i ako ne želi da u nju upadne, moraće što pre da prekine niz loših rezultata. Ova ekipa je poslednju prvenstvenu pobedu ostvarila početkom maja protiv FK Tokija, mada je u međuvremenu dva puta slavila u Carskom kupu.

U februaru su pobedili Serezo sa 2:1 u njihovom poslednjem međusobnom duelu, ali taj meč igran je u Fukuoki. U Osaki prošle sezone bilo je 2:0 za domaćina.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 1 (kvota 2,00)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SI APLAUDIRAO VUČIĆU: Ove moćne reči predsednika Srbije oduševile najmoćnijeg čoveka sveta (VIDEO)