"KANARINCI" SU U FORMI: Marijehamn ne može da pobegne sa dna tabele

O. M.

27. 06. 2023. u 11:16

LIDER finske Veikauslige KuPS dočekuje pretposlednju ekipu Marijehamna u utakmici 12. kola.

КАНАРИНЦИ СУ У ФОРМИ: Маријехамн не може да побегне са дна табеле

Profimedia

KuPS je prvi sa 28 bodova, jednim više od ekipe SJK, ali ima i dva meča više od ekipe iz Sejneokija. Marijehamn je 11. sa samo šest bodova, koliko ima i poslednjeplasirani VPS.

U prošlom kolu KuPS je na gostovanju savladao upravo VPS sa 2:0, dok je Marijehamn sa istim rezultatom izgubio od SJK.

KuPS je u seriji od pet pobeda, računajući i dve u Kupu. Ni na jednoj od tih pet utakmica "kanarinci" nisu primili gol, a inače je u dosadašnjem delu sezone njihov golman samo pet puta bio prinuđen da vadi loptu iz mreže.

Poslednji poraz doživeo je u prvenstvu pre tačno mesec dana na gostovanju SJP. Bilo je 1:0 za domaću ekipu, a gosti su pri rezultatu 0:0 promašili penal.

Marijehamn je u znatno lošijoj formi, vezao je tri prvenstvena poraza, a pre toga je dva puta igrao nerešeno. U dosadašnjem delu sezone ima samo jednu pobedu i to protiv Hake pre mesec i po dana. Gubili su, pa posle izjednačenja imali sreće jer je Haka promašila penal, a ubrzo je usledila kazna.

KuPS ima znatno više uspeha u međusobnim susretima sa Marijehamnom koji je "kanarince" poslednji put savladao 2017. godine.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 1&2+ (kvota 1,68) 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)