IMA LI NADE ZA "LATIKSE"? Viganu je svaki meč do kraja "biti ili ne biti"

O. M.

18. 04. 2023. u 09:32

STOUK SITI dočekuje Vigan u 43. kolu engleskog Čempionšipa.

ИМА ЛИ НАДЕ ЗА ЛАТИКСЕ? Вигану је сваки меч до краја бити или не бити

Foto: Profimedia

Utakmica nema veliki značaj za domaćina koji je na 16. poziciji sa 52 boda i ne može više da se nada plasmanu u plej-of za promociju u Premijer ligu, a prilično je siguran i kad je ispadanje u pitanju. Šestoplasirni Blekburn beži 11 bodova i ima utakmicu manje, a Reding na 22. poziciji zaostaje 10 za "grnčarima".

S druge strane, Viganu je utakmica od vitalnog značaja, jer je, kao i svaka od preostale četiri do kraja prvenstva, odlučujuća u borbi za opstanak. Latiksi su poslednji na tabeli sa samo 34 boda, osam manje od Kardifa koji je prvi iznad crte i uz to ima utakmicu manje. Stouk je u prošlom kolu vezao treću utakmicu bez pobede kada je poražen sa 2:1 na gostovanju Vest Bromvič Albionu.

Vigan je u prošlom kolu izgubio sa 1:0 od direktnog konkurenta za opstanak Blekpula i to je bio treći uzastopni poraz ekipe Šona Malonija koja je u zoni ispadanja neprekidno od 18. kola kada je vezala pet poraza u ligi.

Stouk je golom Džoša Tajmona dobio prvi duel ovih ekipa u sezoni, a poslednji susret na stadionu Britanija imali su pre nešto više od godinu dana u FA kupu kada su "grnčari" pobedili sa 2:0.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj

novoj aplikaciji.

NAŠ PREDLOG: 1 (kvota 1,60)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDAL U UJEDINJENIM NACIJAMA: Pogledajte šta je učinio predstavnik Izraela (VIDEO)