''BELI VITEZOVI'' SU OPALI U FORMI: Može li gost iz prestonice do iznenađenja?

V.M.

26. 03. 2023. u 12:20

ZAMALEK dočekuje Nacionalnu banku Egipta u okviru osmine finala Liga kupa.

БЕЛИ ВИТЕЗОВИ СУ ОПАЛИ У ФОРМИ: Може ли гост из престонице до изненађења?

Foto: Profimedia

Domaćin je počeo da posustaje i na proteklih šest utakmica u svim takmičenjima ima samo jednu pobedu uz dva remija i tri poraza. Poslednji meč Zamalek je odigrao pre devet dana kada je poražen od strane Beluizdada u okviru afričke Lige šampiona sa 2:0 i na taj način je izgubio svaku šansu za prolaz u nokaut fazu.

Što se tiče prvenstva, ''beli vitezovi'' su peti sa 33 osvojena boda, tako da im je Liga kup najbolja šansa za osvajanje trofeja ove sezone.

Nacionalna banka Egipta je u prošlom kolu egipatskog prvenstva savladala Piramids i tako prekinula niz čak deset utakmica bez pobede.

Gost iz prestonice je 15. na tabeli i iznad je zone ispadanja zbog boljeg međusobnog duela sa El Gaišom koji je prvi tim ispod crte.

Današnji protivnici su odigrali pet međusobnih susreta u istoriji, Zamalek je slavio tri puta, a viđena su i dva nerešena rezultata.

Verujemo da će ''beli vitezovi'' slaviti pred svojim navijačima i plasirati se u narednu fazu.

NAŠ TIP: 1 (kvota 1,82)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Ovim potezom sludeo one koji dele sankcije Rusima

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Ovim potezom sludeo one koji dele sankcije Rusima

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a predstojeće Olimpijske igre - Pariz 2024, posebno su zanimljive ovih dana, zbog "ruske situacije".

24. 04. 2024. u 13:44

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a