NEMA SPASA ZA "VUKOVE": Novara juri plej-of

N.P.

26. 03. 2023. u 11:35

PULENI Marka Markionija gostuju Pjačenci u 34. kolu italijanske Serije C.

НЕМА СПАСА ЗА ВУКОВЕ: Новара јури плеј-оф

Profimedia

Izabranici Matea Abatea su glavni konkurenti za ispadanje iz lige. Popularni "vukovi" su zakovani za dno tabele sa 29 bodova, deset manje od Pro Verčelija koji je u sigurnoj luci. Ekipa Pjačence je proteklog vikenda odigrala remi bez golova na svom terenu protiv Leka.

Fudbaleri Novare su u odličnoj formi, na prethodne četiri utakmice u prvenstvu gosti su ostvarili jedan remi i čak četiri pobede. Poslednju u prošlom kolu pred svojim navijačima nad Pordenoneom 4:1. Puleni Marka Markionija se nalaze na osmoj poziciji italijanske Serije C uz 47 bodova i realnom šansom da se na kraju sezone nađu u plej-ofu.

U minulom međusobnom duelu nije bilo pobednika 1:1. Pjačenca je zaista u lošoj formi, i očekujemo od gostiju da u današnjem okršaju neće teren napustiti pognute glave.


NAŠ PREDLOG: X2 (kvota 1,30)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
AMERI U ŠOKU: Srpski monah im otkrio kako je Darko Miličić uspeo, a on - zašto se odrekao košarke, kupio 10.000 riba i nokautirao konja

AMERI U ŠOKU: Srpski monah im otkrio kako je Darko Miličić uspeo, a on - zašto se odrekao košarke, kupio 10.000 riba i nokautirao konja

Darko Miličić je jedna od najzanimljivijih ličnosti u našoj košarci. Svrstavan svojevremeno među najveće talente na svetu, izabaran je čak kao drugi pik na NBA draftu, ispred mnogih potonjih zvezda. U NBA ligi, međutim, nije uspeo. U Americi mu se i danas mnogi podsmevaju zbog toga. Ali… Upravo je ekipa najvećeg američkog sportskog medija, ESPN-a, ne tako davno doputovala u Srbiju da sazna nešto više o našem nekadašnjem reprezentativcu. Ono što su otkrili – zaprepastilo ih je.

07. 05. 2023. u 19:16

Komentari (0)

AKO VUČIĆ NE POBEDI, SRBIJU ČEKAJU TEŠKI DANI PO SVIM PITANJIMA... Darko Miličić poslao važnu poruku o aktuelnoj političkoj situaciji (VIDEO)