MITROVIĆ SE PONOVO ODMARA ZBOG POVREDE? Fulam je neporažen na poslednjih šest utakmica u svim takmičenjima

V.M.

28. 02. 2023. u 11:19 >> 11:19

''KOLIBARI'' dočekuju Lids u osmini finala FA kupa.

МИТРОВИЋ СЕ ПОНОВО ОДМАРА ЗБОГ ПОВРЕДЕ? Фулам је непоражен на последњих шест утакмица у свим такмичењима

FOTO: Tanjug/AP

Fulam je ponovo u dobrom ritmu nakon nešto slabijih partija u januaru, četa Marka Silve je neporažena na poslednjih šest duela u svim takmičenjima i danas ima dobru priliku da pred svojim navijačima nastavi pohod ka trofeju. Lids je pre par dana ostvario jako bitan trijumf savladavši Sautempton, tako je pobegao iz zone ispadanja i očekuje ga velika borba za opstanak u Premijer ligi.

Domaćin je odigrao dve utakmice u FA kupu za sada, prvo je bio bolji od Hala sa 0:2, a posle toga je remizirao sa Sanderlendom, da bi ga u revanšu savladao 3:2. Marko Silva je na početku FA kupa izjavio da bi voleo da dogura daleko i da neće olako shvatiti ovo takmičenje. Što se tiče Premijer lige, Fulam je za vikend remizirao sa Vulvsima, trenutno zauzima veoma dobru šestu poziciju na tabeli i nalazi se u borbi za neko od mesta koja vode u Evropu iduće sezone. Poslednja dva meča zbog povrede propustio je Aleksandar Mitrović i po pisanju engleskih medija očekuje se da presedi i večerašnji susret, ako to bude slučaj, u napadu će ga odmeniti Karlos Vinisijus.

Uprava Lidsa je zamenila trenera i to je odmah urodilo plodom. Džesi Marš je smenjen, a kormilo je preuzeo Havi Garsija koji je na svom debiju protiv Sautemptona upisao jako bitnu pobedu. Gol odluke na utakmici postigao je Firpo. ''Paunovi'' su u FA kupu prvo izbacili Kardif u revanš utakmici sa 5:2, a nakon toga su bez većih problema savladali Akrington Stenli sa 1:3.

Ovi timovi su potpuno ujednačeni u skorijoj istoriji međusobnih duela. Na poslednjih deset utakmica viđena su četiri remija i po tri pobede obe ekipe.

Domaćin će na večerašnjem susretu biti bez Kebana i Kernija, dok je pod znakom pitanja nastup Aleksandra Mitrovića.

Lids takođe ima problema sa izostancima, Garsija neće moći da računa na Dalasa, Foršoa, Greja i Rodriga Morena, a moguć je povratak Sinistere na teren posle duže pauze.

Očekujemo jednu zanimljivu utakmicu, oba tima vole da igraju na golove u FA kupu i verujemo da će to ponovo biti slučaj.

NAŠ TIP: |1-3&||1-3 (kvota 1,90)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
I RUSI SU ZATEČENI: Evo koga je Ramzan Kadirov imenovao za ministra sporta Čečenije

I RUSI SU ZATEČENI: Evo koga je Ramzan Kadirov imenovao za ministra sporta Čečenije

Imajući u vidu da rat u Ukrajini uveliko u trećoj godini otkako je počeo u februaru 2022, čak i oni koji nisu pomno pratili situaciju u Rusiji u međuvremenu su veliki broj puta informasani šta radi prvi čovek Čečenije, Ramzan Kadirov, jedan od najvećih poštovalaca ruskog predsednika Vladimira Putina. Ipak, ono što je sada odlučila pomenuta "glava Čečenske Republike", kako mu glasi zvanična titula, zbunila je i rusku javnost.

21. 05. 2024. u 20:03

Komentari (2)

ŠOK PRED OLIMPIJSKE IGRE: Najbolja srpska košarkašica u 28. godini završila karijeru! (VIDEO)