PRIPREMA ZA OLIMPIJSKE IGRE: ''Galski petlovi'' će pokušati da odbrane titulu iz Tokija!

V.M.

21. 05. 2024. u 12:00

PRVU utakmicu u ovogodišnjoj muškoj odbojkaškoj Ligi nacija odigraće Francuska i Bugarska koje je sastaju u Antaliji od 16 časova.

ПРИПРЕМА ЗА ОЛИМПИЈСКЕ ИГРЕ: Галски петлови ће покушати да одбране титулу из Токија!

Foto: Profimedia

Francuzi su akutelni olimpijski šampioni, a kako se ove godine Olimpijske igre održavaju u Parizu, imaju dodatni motiv da pokušaju da odbrane titulu pred svojim navijačima.

Iako nisu prvi favoriti i dalje se radi o izuzetno kvalitetnoj reprezentaciji. Najpoznatiji igrač je svakako Ervin Ngapet koji je bio MVP turnira u Tokiju, ali i pored njega Francuzi su popunjeni po svim pozicijama. Tu su iskusni dizači Tonjuti i Brizar, korektori Bojer i Patri, dok srednje blokere predvodi Bartolomej Šinenjeze.

Pitanje je da li će danas igrati u najjačem sastavu, ali svakako je da su i rezervni igrači poput Luatija i Klevenoa orni da se prikažu kako bi dobili veću šansu na Olimpijadi.

Sa druge strane, Bugari nemaju šanse da se plasiraju na Olimpijske igre, a uz to će biti i bez svog najboljeg igrača Aleksandra Nikolova koji je doživeo povredu krajem klupske sezone u plej-ofu italijanskog prvenstva.

Francuzi su znatno kvalitetnija reprezentacija i očekujemo da ubedljivo savladaju Bugarsku.

NAŠ TIP: Bugarska - Francuska hendikep setova 2 (2,5) (kvota 1,40)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VREME JE ZA SPEKTAKL – DRUGA ŠANSA ZA MILIONERE ILI 15. TITULA ZA KRALJEVE? Pogledajte šta nas očekuje u finalu Lige šampiona!