PREDLOG ZA GOLOVE U DANSKOJ: Kopenhagen ne odustaje od titule, Arhus nema za šta da se bori

O. M.

21. 05. 2024. u 09:08

KOPENHAGEN gostuje Orusu u 31. kolu danske Superlige.

ПРЕДЛОГ ЗА ГОЛОВЕ У ДАНСКОЈ: Копенхаген не одустаје од титуле, Архус нема за шта да се бори

FOTO: EPA

"Lavovi" su u opasnosti da ostanu bez šampionske titule posle tri godine, nakon što su u prošlom kolu izgubili na svom terenu od Midtjilanda. Ipak nije sve izgubljeno jer imaju dostižna četiri boda zaostatka, uz utakmicu manje.

Kopenhagen je porazom od Mitjilanda i pao na treće mesto. Zaostaju četiri boda za Brondbijem i Mitjilandom, a imaju dva boda više od Nordšelanda koji je jučerašnjim remijem sa Midtjilandom ispao iz šampionske trke.

Počeli su "lavovi" plej-of nizom od tri utakmice bez pobede i to je glavni razlog nezavidne situacije u borbi za odbranu titule. U trku ih je vratila serija od četiri pobede pre nego što su u prošlom kolu prepustili bodove Midtjilandu.

Njihove poslednje četiri uzastopne utakmice završile su sa najmanje tri gola, a sedam od osam utakmica plej-ofa. Šest utakmica je došlo "oba tima daju gol".

U poslednjih osam utakmica, prosek golova po utakmici im je 3,38.

Sa 61 golom imaju najbolji napad u ligi, a u gostima Kopenhagen ima niz od dve uzastopne pobede.

Posle ove utakmice dočekuju Nordšeland u poslednjem kolu, dok će rivali u borbi za titulu imati znatno lakši posao, Midtjiland protiv Silkeborga, a Brondbi protiv današnjeg kopenhagenovog rivala Orusa.

Arhus je na petom mestu sa samo 18 bodova i bez šansi u poslednja dva kola. Izgubili su i finale kupa i time poslednju šansu da igraju u Evropi sledeće sezone.

Trenutno su u nizu od sedam uzastopnih poraza u svim takmičenjima, a imaju osam utakmica bez pobede u ligi od početka plej-ofa. Njihova poslednja pobeda bila je sredinom marta.

Šest od poslednjih osam utakmica došlo je "oba tima daju gol" i više od dva gola, a pet sa više od tri gola. U poslednjih osam utakmica, prosek golova po utakmici je 3,88.

Primili su gol u svakoj utakmici i dva puta nisu uspeli da postignu gol.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 2&2+ (kvota 1,66)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SVEČANO OTVORENE OLIMPIJSKE IGRE U PARIZU! Ceremonija koja se obračunala sa tradicijom i nikog nije ostavila ravnodušnog (FOTO/VIDEO)