PALEVSKOM ODREĐEN PRITVOR: Pre izlaska pred sud rekao da nije ubio malu Vanju (VIDEO)

Novosti online

22. 05. 2024. u 00:48

SUDIJA Osnovnog krivičnog suda u Skoplju odredio je juče pritvor od 30 dana za Ljupča Palevskog, osumnjičenog za ubistvo 14-godišnje Vanje Đorčevske i Panče Žežovskog (74).

ПАЛЕВСКОМ ОДРЕЂЕН ПРИТВОР: Пре изласка пред суд рекао да није убио малу Вању (ВИДЕО)

Foto: Jutjub printskrin/Sloboden svet

Ljupčo Palevski osumnjičen je za dvostruko ubistvo u Skoplju i Velesu u novembru prošle godine i izručen je iz Turske 15. maja, gde je nakon počinjenih zločina pobegao, a zatim uhapšen od strane turske policije.

On je, po nalogu sudije prethodnog postupka, doveden danas u Osnovni krivični sud u Skoplju radi izricanja mere pritvora utvrđene u njegovom odsustvu.

Sudija u prethodnom postupku doneo je rešenje kojim se osumnjičenom određuje pritvor od 30 dana, koji počinje da se sprovodi od dana prijema u Skoplje.

Kazna zatvora mu je određena zbog sumnje da osumnjičeni može pobeći, ometati krivični postupak, uticati na svedoke i okolnosti koje ukazuju da će dovršiti ili ponoviti krivično delo.

Palevskog, kojeg je policija danas u sud sprovela pognute glave, mediji su pitali da li je počinio ubistva i da li će se braniti ćutanjem, na šta je on rekao „ne“, piše Telma.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ĐOKOVIĆ ŠOKIRAO FRANCUSKE PENZIONERE: Evo šta je Novak uradio posle meča koji je završio u tri ujutru (VIDEO)