DETALJI NESREĆE U BILEĆI GDE JE ŽIVOT IZGUBIO MLADIĆ IZ GACKA: Stradao od strujnog udara

D.Curać

21. 05. 2024. u 05:00

MLADIĆ V. G. iz Gacka poginuo je u nedelju, oko 11.30 u bilećkom selu Pađeni od strujnog udara, potvrđeno je u Policijskoj upravi Trebinje.

ДЕТАЉИ НЕСРЕЋЕ У БИЛЕЋИ ГДЕ ЈЕ ЖИВОТ ИЗГУБИО МЛАДИЋ ИЗ ГАЦКА: Страдао од струјног удара

D. Curać

Policijska patrola iz Bileće je odmah po primanju prijave izašla na lice mesta radi uviđaja kojim je rukovodio dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Trebinju i tom prilikom je utvrđeno da je do strujnog udara došlo zbog spoja radne mašine - dizalice i voda visokog napona koji je bio u blizini, ali nesrećni mladić nije upravljao dizalicom.

- Utvrđeno je da je dizalicom upravljao T. K. kada je došlo do spoja ove radne mašine i voda struje visokog napona, što je izazvalo strujni udar koji je usmrtio V. G. iz Gacka - saopšteno je u PU Trebinje.

Prema nezvaničnim informacijama, nesrećni mladić je stradao tako što je T. K. dizao metalni kontejner dizalicom koja je nehotično došla u dodir sa strujnim vodom visokog napona.

Naređena obdukcija tela

U OKRUŽNOM javnom tužilaštvu u Trebinju su događaj kvalifikovali kao krivično delo izazivanje opšte opasnosti iz člana 394. Krivičnog zakonika Republike Srpske, a dežurni tužilac OJT Trebinje je naredio obdukciju tela nesrećnog mladića.

U tom trenutku kontejner je pridržavao V. G. pa se, preko metalnog kontejnera, uključio u strujno kolo.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (0)

TAKO TO IDE: Dan posle Slovenije starteri Srbije nisu izašli na teren, a Luka Jović - jeste! (VIDEO)