"POSTAVLJAMO REKORDE, ALI..." Zvezdan Terzić o novoj duploj kruni Crvene zvezde

Novosti online

21. 05. 2024. u 23:22

Finale Kupa Srbije u fudbalu je završeno pobedom šampiona, a njegov generalni direktor nije skrivao zadovoljstvo.

ПОСТАВЉАМО РЕКОРДЕ, АЛИ... Звездан Терзић о новој дуплој круни Црвене звезде

Foto: M.Vukadinović

Podsetimo, Zvezda je pobedila Vojvodinu u finalu Kupa, a govoreći za klupski sajt Zvezdan Terzić, generalni direktor, rekao je da je sjajno što crveno-beli postavljaju rekorde, ali da on želi još moćniju Zvezdu:

- Čestitam svima u klubu, kao i navijačima i čitavoj crveno-beloj javnosti na osvojenoj četvrtoj duploj kruni u nizu. Godinama pričam da je uspehe najteže ponavljati, a mi iz sezone u sezonu postavljamo nove rekorde. Presrećan sam što smo uspeli da osvojimo četvrtu duplu krunu u nizu i uradimo nešto što nikad niko u Srbiji, barem do sada, nije uradio. Veoma sam zadovoljan kako je Zvezda izgledala ovog proleća, čvrsto, snažno i sa karakterom. Raduje me činjenica da u 2024. godini nismo izgubili nijednu utakmicu. Proslava titule u subotu će na najlepši mogući način da zaokruži veoma uspešnu sezonu koja je iza nas. Cilj nam je da u narednoj sezoni navijačima predstavimo još moćniju Crvenu zvezdu - istakao je Terzić.

Bonus video: Ovo su deca skandirala Bugarima na meču Srbija - Bugarska u Leskovcu

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KAKAV ČOVEK! Evo u čemu je Dušan Vlahović došao na pripreme fudbalske reprezentacije Srbije za EURO 2024 (FOTO)