BRAGA IGRA SJAJNO: "Crno-beli" nemaju šta da traže na "Kamenolomu"

N.P.

11. 01. 2023. u 12:09

ČETA Artura Horhea dočekuje Vitoriju Gimareš u meču osmine finala portugalskog Kupa.

БРАГА ИГРА СЈАЈНО: Црно-бели немају шта да траже на Каменолому

Profimedia

Domaćin igrao sjajno u poslednje vreme, u prethodne dve utakmice u prvenstvu je ostvario isto toliko pobeda. Svakako je najvažnija protiv Benfike u 14. kolu rezultatom 3:0. Braga je do ove faze takmičenja došla trijumfom nad Moreirenseom 2:1.

"Crno-beli" su u šesnaestini finala savladali nakon produžetaka Vizelu 2:1. Što se tiče Primeira lige, fudbaleri Gimaraeša su u svom poslednjem nastupu odigrali remi bez golova kod kuće sa Rio Aveom.

U minulom međusobnom duelu između dva kluba, domaćin je slavio minimalni rezultatom. Braga je apsolutni favorit pred svojim navijačima u popularnom "Kamenolomu", i očekujemo od čete Artura Horhea  rutinski plasman u četvrtfinale Kupa.


NAŠ PREDLOG: 1 (kvota 1,50)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ZAPAD TO NIJE OČEKIVAO: Vladimir Putin izdao naređenje zbog kog Rusija više neće biti ista

ZAPAD TO NIJE OČEKIVAO: Vladimir Putin izdao naređenje zbog kog Rusija više neće biti ista

Rat u Ukrajini doveo je do toga da se Rusija, kada je o sportu reč, osim nekoliko izuzetaka, uglavnom "okrene sebi", jer na međunarodna takmičenja njeni sportisti uglavnom ne mogu zbog uvedenih sankcija. A to "okretanje sebi" predsednik Rusije Vladimir Putin iskoristio je da podseti svoje sunarodnike na važnost bavljenja sportom čak i kada nisu profesionalci. A iskoristio je i da nešto naredi - izvršnoj vlasti, koja je u Rusiji potčinjena predsedniku, jer tamo vlada predsednički sistem.

22. 04. 2024. u 16:13

Komentari (0)

VUČIĆ RASTURIO LAŽI LAŽNE DRŽAVE U NJUJORKU: Istina o Kosovu i Metohiji odzvanjala salom - Priština stvara nepodnošljive uslove za život Srba