SUDAR POSRNULIH: Domaćin sedam utakmica bez trijumfa

N.P.

28. 12. 2022. u 08:34

FUDBALERI Troe dočekuju Nant u prvom meču 16. kola francuske Lige 1.

СУДАР ПОСРНУЛИХ: Домаћин седам утакмица без тријумфа

Profimedia

Izabranici Patrika Kisnorba nemaju trijumf na prethodnih sedam utakmica u prvenstvu. Domaćin je ostvario četiri remija i tri poraza, poslednji u prošlom kolu na gostovanju Brestu 2:1. Ekipa Troe se nalazi na 13. poziciji na tabeli sa 14 osvojenih bodova, jednim više od večerašnjeg protivnika koji zauzima 15. mesto u Ligi 1.

Fudbaleri Nanta su u svom poslednjem nastupu u šampionatu odigrali nerešeno protiv Ažaksioa 2:2. Puleni Antonana Kombuarea nakon 15 odigranih mečeva u prvenstvu imaju dve pobede, sedam remija i šest poraza.

Na prethodnih pet međusobnih duela izmeđa dva kluba nije postignuto više od dva pogotka po utakmici. Fudbaleri obe ekipe su u lošoj formi, očekujemo novu neizvesnu utakmicu, gde predlažemo da se držite tradicije.


NAŠ PREDLOG: UG 0-2 (kvota 2,00)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
I RUSI SU ZATEČENI: Evo koga je Ramzan Kadirov imenovao za ministra sporta Čečenije

I RUSI SU ZATEČENI: Evo koga je Ramzan Kadirov imenovao za ministra sporta Čečenije

Imajući u vidu da rat u Ukrajini uveliko u trećoj godini otkako je počeo u februaru 2022, čak i oni koji nisu pomno pratili situaciju u Rusiji u međuvremenu su veliki broj puta informasani šta radi prvi čovek Čečenije, Ramzan Kadirov, jedan od najvećih poštovalaca ruskog predsednika Vladimira Putina. Ipak, ono što je sada odlučila pomenuta "glava Čečenske Republike", kako mu glasi zvanična titula, zbunila je i rusku javnost.

21. 05. 2024. u 20:03

Komentari (0)

ŠOK PRED OLIMPIJSKE IGRE: Najbolja srpska košarkašica u 28. godini završila karijeru! (VIDEO)