SRPSKI TRIO NAPADA ŠAMPIONA! "Rosonerima" neće biti lako

V.D.

30. 10. 2022. u 19:19 >> 19:19

VEČERNjI termin od 20.45 biće rezervisan za meč između Torina i Milana

СРПСКИ ТРИО НАПАДА ШАМПИОНА! Росонерима неће бити лако

FOTO: Tanjug/AP

Aktuelni šampion Italije igra u dobroj formi, gosti iz Milana se trenutno nalaze na drugoj poziciji sa 26 osvojenih bodova što je za šest manje od lidera Napolija koji je juče rutinski slavio protiv Sasuola. 

U Ligi šampiona "rosoneri" su u utorak protutnjali kroz Zagreb i sa četiri gola počastili domaći Dinamo. Milan se trenutno nalazi na drugoj poziciji u grupi "E" sa sedam osvojenih bodova i u poslednje kolo dočekuju sa velikim šansama za prolaz u nokaut fazu. Za osminu finala najelitnijeg evropskog klupskog takmičenja biće im dovoljan jedan bod u utorak kada će na "San Siru" dočekati ekipu Salcburga.

Nakon solidnog starta Torina i deset bodova nakon pet odigranih mečeva u Seriji A, desio se period teških mečeva i na pet utakmica puleni hrvatskog trenera Ivana Jurića su osvojili samo jedan bod.

Poraženi su od favorizovanih ekipa kao što su Inter, Juventus i Napoli, ali su i na dva meča na svom terenu jako loše odigrali i doživeli poraz od Sasuola, dok su protiv Empolija odigrali skromnih 1:1. 

Seriju loših rezultata Torino je okončao ubedljivom pobedom u Kupu protiv Čitadele (4:0), da bi se dobra forma nastavila u prošlom kolu kada je Torino iznenadio Udineze na "Dačia Areni" i slavio sa 2:1 a Nemanja Radonjić je samo osam minutu nakon ulaska u igru asistirao Pelegriju za odlučujući pogodak koji je doneo veliko slavlje "balkanskom" Torinu.

"Bikovi" se trenutno nalaze na desetoj poziciji sa 14 osvojenih bodova. 

Hrvatski stručnjak na klupi Torina na večerašnjem susretu neće moći da računa na nigerijskog defanzivca Ainu koji je bio strelac na meču protiv Udinezea i na rezervnog golmana Berišu koji se muči već duže vreme sa povredama.

Stefano Pioli se već navikao da njegovi igrači muče muke sa povredama, pa tako u timu večeras neće biti Kalabrije, Florencija, Ibrahimovića, Mainjana, Salemarsa a nastup mladog Amerikanca Desta je pod znakom pitanja.

Torino nema pobedu više od tri godine protiv večerašnjeg rivala a na poslednjem međusobnom susretu koji je odigran baš na ovom stadionu viđen je meč bez golova dok je Milan u prvom prošlosezonsko meču na svom stadionu slavio minimalnim rezultatom.

Milan je favorit na večerašnjem meču ali verujemo da će Torino u kome jako bitnu ulogu igraju tri srpska reprezentativca dati sve od sebe da pomrsi račune aktuelnom šampionu.

NAŠ TIP: X2&0-3 (kvota 1,67)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna