LALATOVIĆ VOLI DA IGRA PROTIV PARTIZANA! "Meraklije" desetkovane u Humskoj

N.P.

30. 10. 2022. u 09:24

EKIPA Partizana dočekuje Radnički iz Niša u derbiju 17. kola super lige Srbije.

ЛАЛАТОВИЋ ВОЛИ ДА ИГРА ПРОТИВ ПАРТИЗАНА! Мераклије десетковане у Хумској

FOTO: FK Partizan

Fudbaleri iz Humske doživeli su prvi poraz u grupnoj fazi Lige konferencija, jer su u meču 5. kola izgubili u gostima od Nice rezultatom 2:1. "Crno-beli" su prikazali lošu partiju, izbegli i teži poraz i propustili prvu šansu da se plasiraju u nokaut fazu ovog takmičenja. Novu priliku da obezbede jedno od dva mesta koje iz grupe "D" vode u osminu finala imaće 3. novembra, kada na svom stadionu, pred praznim tribinama, dočekuju Slovacko.

Igrači Partizana napravili su kiks pred svojim navijačima u prvenstvu, pošto su u prošlom kolu remizirali sa Javorom rezultatom 3:3. Imali su "crno-beli" sve u svojim rukama. Na 20 minuta do kraja vođstvo od 3:1, istina, posle preokreta i sigurnu igru koja ih je vodila ka osmom uzastopnom trijumfu. Ipak, usledio je potpuni šok u završnici. Dozvolio je tim Gordana Petrića Ivanjičanima da načine senzacionalni povratak. Od ekipe koja je u poslednjih 10 mečeva osvojila samo dva boda, primio je dva gola i ostao bez pobede kojom se udaljio od Crvene zvezde u šampionskoj trci. Parni valjak sada zaostaje sedam poena za liderom i najvećim rivalom.

Golom Aleksandra Pešića u 97. minutu fudbaleri Radničkog iz Niša izgubili su od Crvene Zvezde proteklog vikenda rezultatom 2:1, u okviru 16. kola nacionalnog šampionata. Popularne "meraklije" prikazale su dobru igru, ali su završile meč sa devetoricom igrača, imale remi do pred kraj, ali je Zvezda uspela da odnese sva tri boda sa "Čaira". Izabranici Nenada Lalatovića se trenutno nalaze na 11. mestu na tabeli Super lige Srbije sa 16 osvojenih bodova. Nišlije će se "crno-belima" suprotstaviti bez gotovo kompletne odbrane i veznog reda. Etongu i Jamkam ne mogu da igraju zbog crvenih kartona. Žute kartone imaju kapiten Aleksandar Pejović i Andreja Stojanović, dok su Saša Marjanović i Nikola Aksentijević povređeni, baš kao i japanski internacionalac Mićibući koji je u Nišu popularana po nadimku Mića.

Radnički je letos, u drugom kolu aktuelnog šampionata, prikazao odličnu igru protiv Partizana na "Čairu", vodio sa 3:1, ali je naivno primio dva gola u završnici meča i ostao bez dva boda. Tim Partizana svakako posle šokantnog remija sa Javorom želi povratak na pobednički kolosek, i novi kiks pred svojim "grobarima" za izabranike Gordana Petrića bila bi katastrofa. Kec je sigurica, ali mi savetujemo da kvotu pojačate golovima.


NAŠ PREDLOG: 1&0-4 (kvota 1,50) 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VLAHOVIĆ NA KRITIKE ODGOVARA GOLOVIMA: Kaljari je u fenomenalnoj formi