GOLEADA U NAJAVI: "Crveno-beli" tradicionalno pune mrežu Lazarevčana

N.P.

30. 10. 2022. u 09:07

FUDBALERI Crvene zvezde će danas od 17 časova gostovati Kolubari u okviru 17. kola Super lige Srbije.

ГОЛЕАДА У НАЈАВИ: Црвено-бели традиционално пуне мрежу Лазаревчана

FOTO: M. Vukadinović

"Crveno-beli" zauzimaju prvo mesto na tabeli u najvišem rangu srpskog fudbala, sa 41 osvojenim bodom. Crvena zvezda je u dosadašnjem delu sezone zabeležila 13 pobeda uz dva remija i ostvarila ukupnu gol razliku 42:6. U prethodnom kolu, izabranici Miloša Milojevića su u Nišu savladali Radnički rezultatom 1:2. Meč je obeležio  dvostruki strelac Aleksandar Pešić.

Kada je reč o Ligi Evrope, "crveno-beli" su u poslednjem kolu na stadionu "Rajko Mitić" savladali ekipu Trabzona rezultatom 2:1 i sada, kolo pre kraja imaju šest osvojenih bodova, koliko i turski predstavnik.

Kolubara zauzima devetu poziciju na tabeli domaćeg šampionata, sa 19 osvojenih bodova, uz gol razliku 15:30. U poslednjem kolu, ekipa iz Lazarevca je poražena na gostovanju od kragujevačkog Radničkog 1923, rezultatom 3:0. Prethodno su gosti u okviru nacionalnog kupa nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca eliminisali ekipu Žarkova i tako se plasirali u osminu finala.

Crvena zvezda se do sada tri puta susrela sa Kolubarom, a sva tri duela pripala su "crveno-belima", uz ukupnu gol razliku 15:1 u korist ekipe Miloša Milojevića. Prvi put Crvena Zvezda se sastala sa Kolubarom 16. oktobra 2021. godine u okviru 13. kola Super lige Srbije. Tada su "crveno-beli" bili ubedljivi, savladavši tim iz Lazarevca u pravoj goleadi 7:1. Po dva puta su pogađali Mirko Ivanić i Milan Pavkov, dok su se po jednom u strelce upisali El Fardu Ben, Aleksandar Dragović i Marko Lazetić.

U minulom međusobnom duelu, Crvena zvezda i Kolubara su se sastale 16. jula ove godine, u okviru drugog kola nacionalnog prvenstva. Tada su izabranici Miloša Milojevića na stadionu „Rajko Mitić“ upisali pobedu rezultatom 5:0, a u listi strelaca su se našli Milan Pavkov sa dva pogotka, kao i Aleksandar Katai i Gelor Kanga koji su po jednom zatresli mrežu, dok je autogol postigao Cvetojević.

Aktuelni šampion po svaku cenu želi da zadrži lidersku poziciju i apsolutni je favorit u današnjem okršaju u Lazerevcu. Očekujemo goleadu i predlažemo da kec obavezno pojačate golovima.


NAŠ PREDLOG: 2&3+ (kvota 1,52)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024