VELIKAN U OZBILJNOM PROBLEMU: "Zeleno-beli" izbegavaju treći uzastopni poraz!

N.P.

26. 10. 2022. u 09:30

FUDBALERI Rapida iz Beča dočekuju Hartberg u odloženom meču 5. kola austrijske Bundeslige.

ВЕЛИКАН У ОЗБИЉНОМ ПРОБЛЕМУ: Зелено-бели избегавају трећи узастопни пораз!

Foto: Profimedia

Domaćin je u ozbiljnom padu forme, izgubio je svaku od prethodne tri utakmice u prvenstvu. Poslednju proteklog vikenda pred svojim navijačima od Austrije iz Klagenfurta minimalnim rezultatom. Ekipa Rapida je nakon negativnog niza pala na devetu poziciju na tabeli sa 14 bodova.

Fudbaleri Hartberga takođe pružaju jako loše partije u poslednje  vreme. Gosti su nakon poraza od Altaha (1:0), doživeli pravu katastrofu u prošlom kolu na domaćem terenu od Tirola (5:1). Izabranici Klausa Šmita su trenutno najlošiji tim u Bundesligi, zauzimaju poslednje 12. mesto uz deset sakupljenih bodova i ostvarenom gol-razlikom 13:24.

Rapid je izgubio od današnjeg protivnika u minulom međusobnom duelu rezultatom 2:1. Gigant iz Beča prosto mora da se vrati na pobednički kolosek pred svojim navijačima na "Alijanc stadionu", sve sem pobede "zeleno-belih" biće veliko iznenađenje.


NAŠ PREDLOG: 1 (kvota 1,63)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!