SIVIĆU POBEDA IMPERATIV! "Dizelka" punim gasom na "čivijaše"

N.P.

26. 10. 2022. u 08:39

EKIPA Železničara sastaje se sa Mačvom iz Šapca u zaostalom meču 11. kola Prve lige Srbije.

СИВИЋУ ПОБЕДА ИМПЕРАТИВ! Дизелка пуним гасом на чивијаше

Foto: A. Ilić

Izabranici Tomislava Sivića su u dobroj formi, neporaženi su na prethodnih šest utakmica u šampionatu. Pančevci su ostvarili tri pobede i isto toliko remija. 

Fudbaleri popularne "dizelke" su proteklog vikenda savladali na domaćem terenu Vršac minimalnim rezultatom. Tim Železničara trenutno zauzima 4. mesto na tabeli sa 25 bodova, devet manje od lidera IMT-a.

Ekipa Mačve ulazi u susret nakon poraza u prošlom kolu od Jedinstva sa Uba (1:0). To je "čivijašima" ukupno peti kiks od početka sezone. Puleni Ivana Kurtušića se nalaze na 11. poziciji Prve lige Srbije, uz 17 sakupljenih bodova i sa gol-razlikom 13:16.

U poslednjem međusobnom duelu ova dva kluba Pančevci su pobedili Šapčane mimimalnim rezultatom. Fudbaleri Železničara su favoriti pred svojim navijačima na stadionu "SC Mladost" i samo ih trijumf u današnjem okršaju ostavlja u trci za plasman u najviši rang srpskog fudbala.


NAŠ PREDLOG: 1 (kvota 1,40)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

KADA JE RAK PLUĆA IZLEČIV? Doktorka Đurđević dala odgoor na pitanje o strašnoj bolesti (VIDEO)