KO ĆE PRVI DO GOLA U NOVOJ SEZONI? Salernitana i Sampdorija i dalje bez pogotka

Novosti online

28. 08. 2022. u 10:12

NAPADAČI u senci defanzivaca.

КО ЋЕ ПРВИ ДО ГОЛА У НОВОЈ СЕЗОНИ? Салернитана и Сампдорија и даље без поготка

Foto: Profimedia

Danas od 18 časova i 30 minuta na stadionu "Areki" sastaće se Salernitana i Sampdorija. Obe ekipe imaju identičan bilan nakon dva kola Serije A - jedan osvojen bod uz gol razliku 0:1, odnosno 0:2.

"Granati" su na premijeri poraženi od Rome minalnim rezultatom, nakon toga usledilo je gostovanje Udinezeu. Imala je Salernitana igrača više u drugom poluvremenu, Nehuen Petez je zaradio crveni karton u finišu prvog dela igre, međutim, rezultat se nije menjao, ostalo je 0:0.

Sampdorija je sa druge strane posle očekivanog poraza od Atalante (0:2), iznenađujuće odolela Juventusu - 0:0.

Bez Anhela di Marije na "Luiđi Ferarisu", lopta je retko stizala do Dušana Vlahovića kojeg je pritom sjajno čuvao Omar Koli. Tako su izostali golovi, pa "Stara dama" više od boda protiv Sampe nije zaslužila.

Pitanje je ipak kako bi se susret odvijao da je sastav iz Đenove stigao do prednosti u sedmom minutu. Na sreću po goste Matija Perin je pravovremeno izleteo, skratio ugao usamljenom Mehdiju Lerisu, odbranio mu udarac iz kaznenog prostora i odbio loptu u prečku. U finišu je heroj Torina mogao da postane Filip Kostić, ali je njegov udarac u nadoknadi krajnjim naporom uspeo da ukroti golman Dorije Emil Audero.

Mučila se Alegrijeva četa da stvori izgledniju priliku. Vlahović je u prvom poluvremenu bio potpuno odsečen. Imao je svega tri kontakta sa loptom, pet manje od bilo kog učesnika susreta (uključujući i golmane). Nisu uspevali da sprovedu loptu do sjajnog srpskog golgetera. Malo šta im je u protivničkoj trećini polazilo za rukom, dok su domaći igrači bili odlično postavljeni. Videla se jasna namera Marka Đampaola da najpre sačuva svoju mrežu, pa da kroz kontre pokuša da ugrozi rivala.

Nije se mnogo toga promenilo u drugom poluvremenu. Sampdorija se strpljivo branila, Koli je bio Vlahovićeva senka, a vezni red gostiju je malo šta uspevao da proizvede.

Poslednji međusobni susret večerašnjih rivala u svoju korist je rešila Salernitana. "Granati" su na "Luiđi Ferarisu" slavili rezultatom 2:1. 

Samo za čitaoce NovostiTip AdmiralBet je spremio specijalni paket dobrodošlice. Klikom na link OVDE ili na bilo koji od banera, registrujte se i uzmite 1000 Freebeta bez DEPOSITA. Uživajte u klađenju bez rizika, neka prvi put bude na nas! Da bi ste dobili Freebet morate verifikovati svoj nalog. 


Freebet se dodeljuje najkasnije sutradan do 12h i traje 72h od dodele!
REGISTRUJ SE!

NAŠ TIP: 1-3 (kvota 1,45)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna