PARNI VALJAK PUNIM GASOM KROZ ŠUMADIJU! "Crno-beli" protiv stalne mušterije

N.P.

28. 08. 2022. u 08:56

DANAS U 17.00 na stadionu "Čika Dača" sastaju se Radnički iz Kragujevca i Partizan u meču 8. kola Super lige.

ПАРНИ ВАЉАК ПУНИМ ГАСОМ КРОЗ ШУМАДИЈУ! Црно-бели против сталне муштерије

FOTO: FK Partizan

"Crno-beli" će igrati jesen u Evropi. Izabranici Gordana Petrića su u plej-ofu za plasman u grupnu Fazu Lige Konferencija savladali maltešli Hamrun ukupnim rezultatom 7:4.

U svom poslednjem nastupu u prvenstvu Partizan je u Novom Sadu savladao Mladost GAT 1:0. Domaći tim je u osmom minutu imao najbolju priliku kada je sam pred golmana Partizana Aleksandra Popovića izašao Andrija Radulović, uputio je udarac, a lopta je otišla tik pored gola.


Nije bilo mnogo šansi na obe strane sve do 57. minuta kada priliku ponovo ima ekipa Mladosti. Sa dvadesetak metara je šutirao Nikola Popović, a intervenciju je zabeležio golman "crno-belih". Partizan je prvu ozbiljniju šansu imao u 66. minutu, pošto je prečku iz slobodnog udarca pogodio Nemanja Jović. Golman Popović je u četvrtom minutu nadoknade sprečio Iliju Babića da postigne gol za domaću ekipu, da bi samo minut kasnije Partizan došao do pobede posle gola Svetozara Markovića. Centaršut je uputio Fuseni Dijabate, a Marković je bio najviši u skoku. Klub iz Humske trenutno zauzima 11. mesto na tabeli sa osam osvojenih bodova nakon pet odigranih utakmica.


Radnički iz Kragujevca je na "Gradskom stadionu" kraj Moravice u Ivanjici pobedio Javor sa minimalnih 1:0. Važna pobeda za tim sa “Čika Dače”. Nadali su se domaći fudbaleri da bi mogli do drugog mesta na tabeli posle kiksa Vojvodine. Ipak, Javor je ostao praznih ruku na svom bunjištu. Sa druge strane Radnički iz Kragujevca je najavio izlazak iz krize protiv Čukaričkog. Protiv “brđana” su ispustili dva boda, ali ne i protiv Javora. Tri boda Kragujevčanima doneo je Vidović u 64. minutu. Radnički je sa devet bodova trenutno na desetoj poziciji u Super ligi uz ostvarenu gol-razliku 4:5.


Partizan je savladao "crvene đavole" na svakom od prethodnih deset međusobnih duela između klubova. Poslednji put su se sastali na stadionu u Humskoj 20. februara 2022. godine. "Crno-beli" su slavili rezultatom 2:0 a strelci su bili Rikardo Gomeš i Miloš Jojić.

Puleni Gordana Petrića su favoriti u današnjem okršaju na "Čika Dači" i sve sem pobede gostiju biće veliko iznenađenje. Kvota na dvojku je mala i predlažemo da je pojačate golovima.

Samo za čitaoce NovostiTip AdmiralBet je spremio specijalni paket dobrodošlice. Klikom na link OVDE ili na bilo koji od banera, registrujte se i uzmite 1000 Freebeta bez DEPOSITA. Uživajte u klađenju bez rizika, neka prvi put bude na nas! Da bi ste dobili Freebet morate verifikovati svoj nalog. 


Freebet se dodeljuje najkasnije sutradan do 12h i traje 72h od dodele!
REGISTRUJ SE!


NAŠ PREDLOG: 2&2-5 (kvota 1,58)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!