LEGENDARNI RONALDO STIŽE NA "KAMP NOU": Primera je u strahu, Leva ulazi u golgetersku formu

Novosti online

28. 08. 2022. u 08:52

BARSA želi novi trijumf.

ЛЕГЕНДАРНИ РОНАЛДО СТИЖЕ НА КАМП НОУ: Примера је у страху, Лева улази у голгетерску форму

Foto: Profimedia

Fudbaleri Barselone dočekaće Valjadolid na "Kamp Nou" u meču trećeg kola španske Primere. Katalonci u susret ulaze nakon ubedljive pobede nad Real Sosijedadom (4:1) u San Sebastijanu, dok su "belo-ljubičasti" minulog vikenda napravili svojevrsno iznenađenje. Naime, klub koji je u vlasništvu legendarnog Ronalda odigrao je 0:0 protiv Sevilje na "Ramon Sančez Pishuanu".

Remi bez golova na "Kamp Nou" protiv Rajo Valjekana na startu prvenstva pokazao se da je bio samo slab dan za Katalonce. Već u drugom kolu šampionata Španije, nova Ćavijeva Barsa gazi. Slavila je na gostovanju u San Sebastijanu protiv Sosijedada sa čak 4:1.

Promenio je Robert Levandovski klub i zemlju, ali navike nije. I dalje je Poljak gol-mašina. Ako je bilo skeptika koji su smatrali da je njegovo vreme prošlo, da neće biti tako ubojit kao u nemačkom gigantu, zbog godina (34), brzo ih je razuverio. Postigao je dva gola u Baskiji i najavio berićetnu sezonu za Barsu koja želi da skine s trona šampiona Evrope i Primere, Real.

Bajernu i bez Levandovskog sjajno ide na startu sezone u Bundesligi, a i Poljaku prija promena sredine. Već u prvom minutu, sevnula je kontra Barselone. Alehandro Balde se stuštio u šesnaesterac domaćina, a Levandovski je bio na pravom mestu, za vođstvu gostiju. Iskusni as proslavio je na dan meča 34. rođendan.

Šveđanin Aleksandr Isak je brzo izjednačio, u šestom minutu, ali u nastavku rapsodija Barse. Usman Dembele i Robert Levandovski su blickrigom za dva minuta, od 66. do 68. minuta doneli dva gola prednosti Kataloncima, da bi Poljak u 79. minutu petom, doduše uz pomoć jednog igrača domaćina, asistirao Ansu Fatiju, za konačnih, ubedljivih 4:1 u Baskiji.

Valjadolid je hrabrom igrom remizirao sa Seviljom i tako upisao prvi bod u sezoni. Teško će takav podvig da ponove večeras na jednom od najvećih stadionu u Evropi. Sve sem trijumfa Barselone smatraće se velikim iznenađenjem.

NAŠ TIP: 1&2-5 (kvota 1,53)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)