"PLAVCI" ODRAĐUJU POSAO: Lil - Čelsi

V.D.

16. 03. 2022. u 10:27

ŠAMPIONI Evrope i sveta gostuju u Francuskoj u revanš meču 1/8 finala Lige šampiona.

ПЛАВЦИ ОДРАЂУЈУ ПОСАО: Лил - Челси

FOTO: Tanjug/AP

Čelsi u ovom trenutku proživljava teške momente zbog sankcija Romanu Abramoviču od strane Velike Britanije. Tomas Tuhel uspeva da igračima održi hladne glave i da dešavanja oko terena ne utiču na samu igru i rezultate.

Čelsi i kad ne igra dobro uspeva da pobedi na "mišiće", što je bio slučaj u prošlom kolu Premijer lige kada su u samom finišu slomili otpor zahuktalog Njukasla.

FOTO: AP

Lil je aktuelni šampion Francuske i po svemu sudeći trofej će predati Parižanima. "Mastifi" na poslednja tri meča nisu primili gol, ostvarili su dve pobede i jedan nerešen rezultat. U prvom meču igranom u Londonu Čelsi je ranim golom uspeo da tok utakmice preusmeri u svoju korist. Pobeda od 2-0 omogućava londonskom timu miran revanš u Francuskoj. Lil ako želi prolaz dalje moraće od starta meča da igra otvoreno i napadački, što će fudbalerima Čelsija omogućiti prostor za brze kontre.

NAŠ TIP: X2&0-3 (kvota 1,67)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
I RUSI SU ZATEČENI: Evo koga je Ramzan Kadirov imenovao za ministra sporta Čečenije

I RUSI SU ZATEČENI: Evo koga je Ramzan Kadirov imenovao za ministra sporta Čečenije

Imajući u vidu da rat u Ukrajini uveliko u trećoj godini otkako je počeo u februaru 2022, čak i oni koji nisu pomno pratili situaciju u Rusiji u međuvremenu su veliki broj puta informasani šta radi prvi čovek Čečenije, Ramzan Kadirov, jedan od najvećih poštovalaca ruskog predsednika Vladimira Putina. Ipak, ono što je sada odlučila pomenuta "glava Čečenske Republike", kako mu glasi zvanična titula, zbunila je i rusku javnost.

21. 05. 2024. u 20:03

Komentari (0)

LETOVANJE U HURGADI: Ovo su cene i povoljnosti za tu destinaciju (FOTO)