LIVERPUL NE GUBI KORAK ZA SITIJEM: Brajton - Liverpul

V.D.

12. 03. 2022. u 09:03 >> 09:03

U 29. kolu Premijer lige drugoplasirani tim gostuje na "Ameksu" timu iz sredine tabele.

ЛИВЕРПУЛ НЕ ГУБИ КОРАК ЗА СИТИЈЕМ: Брајтон - Ливерпул

FOTO: AP

Liverpul je već osvojio jedan trofej u sezoni pobedivši u finalu Liga Kupa, Čelsi.

"Crveni" su i dalje igri za preostala dva domaća trofeja. Plasirali su se u 1/4 FA Kupa. U Premijer ligi za vodećim Mančester Sitijem zaostaju šest bodova uz utakmicu manje.

Brajton ove sezone igra bez većih ambicija. Opstanak im je jedina ambicija. "Galebovi" u poslednje vreme ne uspevaju da osvoje ni bod. Poraženi su na četiri poslednja susreta, uz samo jedan postignut gol.

Liverpul je jedini i pravi konkurent Mančester Sitiju za titulu. Pulenima Jirgena Klopa svaki meč u finišu sezone je finale. Liverpul nema prava na kiks.

Brajton je opstanak već obezbedio. Liverpulu su bodovi potrebniji i "Crveni" će do njih doći u to ne sumnjamo.

NAŠ TIP: 2 (kvota 1,55)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŽAO MI JE ŠTO TI NEĆU DATI ONO ŠTO TRAŽIŠ: Kako je Novak Đoković iznenadio hrvatske medije posle rastanka sa Ivaniševićem

"ŽAO MI JE ŠTO TI NEĆU DATI ONO ŠTO TRAŽIŠ": Kako je Novak Đoković iznenadio hrvatske medije posle rastanka sa Ivaniševićem

RASTALI su se Novak Đoković i Goran Ivanišević posle pet godina saradnje i skrajnuli sve teniske vesti u stranu. Ko će biti Đokovićev novi trener, gde je "puklo" između njega i Gorana, pitanja su koja poslednja dva dana uglavnom zaokupljuju pažnju javnosti... Međutim, Novak za sada nastavlja u istom ritmu i nastavlja sa prirpemama za sezonu na šljaci koja za najboljeg tenisera planete započinje učešćem na mastersu u Monte Karlu (od 7. do 14. aprila).

28. 03. 2024. u 15:13

Komentari (0)

EKSKLUZIVNO: Pogledajte šta policija radi u kući Dankine majke (VIDEO)