PUT SA ANDALUZIJSKIH PLUS 20 NA RUSKI MINUS: Zenit - Betis

V.D.

17. 02. 2022. u 10:15

NEIZVESTAN dvomeč u 1/16 finala Lige Evrope u kome se sastaju ruski i španski predstavnik.

ПУТ СА АНДАЛУЗИЈСКИХ ПЛУС 20 НА РУСКИ МИНУС: Зенит - Бетис

FOTO: AP/Tanjug

Fudbaleri Zenita su poslednju prvenstvenu utakmicu odigrali još 12. decembra. Od tada do danas uglavnom su igrali prijateljske utakmice sa slabijim protivnicima u kojima su uglavnom pobeđivali.

Sardar Azmun jedan od najboljih fudbalera Zenita je prodat u Bajer iz Leverkuzena. Zenit je u ovom trenutku vodeći tim ruskog šampionata. Redove Zenita pojačao je mladi brazilski napadač Juri Alberto u kome čelnici kluba iz Sankt Peterburga vide zamenu za Azmuna.

Betis je bio tim koji se godinama unazad nalazio u donjem delu tabele španskog prvenstva. Dolaskom iskusnog Manuela Pelegrinija na mesto trenera, Betis se transformisao u tim vredan poštovanja. U ovom trenutku su trećeplasirani na tabeli u španskoj La Ligi, a u Kupu Kralja su jednom nogom već u finalu. U prvom polufinalnom meču su pobedili u gostima Rajo Valjekano. Zeleno-beli iz Sevilje igraju lep i efikasan fudbal, a najveće zasluge za to pripadaju čileanskom stručnjaku.

Zenit i Betis se nisu međusobno sastajali u zvaničnim utakmicama. Dobra forma u kojoj se Betis nalazi, nedostatak pravih takmičarskih utakmica Zenita, navodi nas na to da blažu prednost damo gostujućem timu ali pitanje je kako će ruska zima prijati timu iz tople Sevilje tako da ćemo prognozirati sigurniju varijantu sa nešto manjom kvotom.

NAŠ TIP: 2+ (kvota 1,32)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna