TIP DANA: Kluž se posle neuspeha sa Laciom totalno okreće prvenstvu

Ž. U.

06. 03. 2023. u 13:50 >> 13:50

ŠAMPION iz komšiluka ne sme da zakaže.

ТИП ДАНА: Клуж се после неуспеха са Лациом тотално окреће првенству

Foto: Profimedia

U prvenstvu Rumunije, vikend se završio kiksevima većine ekipa koje planiraju sezonu da krunišu titulom.

Vodeći Farul je doživeo poraz na gostovanju Univerzitatei Kluž, a FKSB je ista sudbina zadesila u Aradu protiv davljenika UTE. 

<

Četvrti sa tabele, Rapid iz Bukurešta, "plivao" je dobro kroz prvenstvo, favoritima bio neka pretnja iz senke, ali porazom od Hermanštata pred svojim navijačima pokazao je da preostalim konkurentima ne može da bude pretnja.

Kluž je jedini iz vrha tabele koji bi danas protiv Šepšija mogao da ''spase'' čast velikana. Kvota na goste je čak 2,70, jer bukmejkeri veruju da bi ovim duelom "seča" velikana mogla da se nastavi.

Međutim, ono što verujemo da će aktuelnog šampiona da razgoropadi, jeste njegov neuspeh koji se vuče od četvrtka, a to je napuštanje međunarodne scene posle okršaja sa Laciom u šesnastini finala Lige konferencija.

Kluž evropskih mečeva više nema, pa usredsređen samo na prvenstvo, nije moguće da danas bude loš u duelu sa Šepšijem.

Šampion bi pobedom sa vrha tabele mogao da skine vodeći Farul. Popusta za Šepši ne bi trebalo da bude, iako domaćinu učešće u plej-ofu umnogome zavisi od ishoda današnje utakmice.

TIP DANA: 19.30 ŠEPŠI - KLUŽ  2 (kvota 2,70)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Komentari (0)

AMERIČKI NOVINARI NISU MOGLI DA VERUJU: Nikola Jokić pred NBA finale održao konferenciju za štampu kakvu mediji nisu očekivali