MALEŠIĆ: Nova šalter sala građanima za izdavanje ličnih dokumenata

Lj.P.

21. 05. 2021. u 17:17

POLICIJSKA uprava u Novom Sadu, uskoro će dobiti novu šalter salu za građane, tako da će postojeće za izdavanje ličnih dokumenata građanima biti rasterećene.

МАЛЕШИЋ: Нова шалтер сала грађанима за издавање личних докумената

FOTO: Lj.P.

To je danas u razgovoru sa novinarima najavio Slobodan Malešić, načelnik Policijske uprave Novi Sad, ističući da sa lokalnom samoupravom rade na tome.

Prema njegovim rečima, novi prostor će se nalaziti na uglu ulica Sremske i Železničke, a cilj otvaranja još jedne šalter sale je da se smanje gužve i vreme čekanja za izradu ličnih dokumenata. Ova sala će imati od osam do deset osam šalter mesta.

- Veliki broj putnih isprava je istekao prošle godine, a zbog pandemije kornavirusa se nije nigde putovalo – kazao je Malešić. - Zbog toga su sada gužve u u šalter sali u Bulevaru kralja Petra Prvog i u objektu kod Mosta slobode.

U policiji, kako je istakao preduzimaju mere kako bi se gužve smanjile, a produženo je i radno vreme u šalter salama. On je dodao da će se graditi nova policijska stanica u Radničkoj ulici gde će biti šalter sala od 100 kvadratnih metara sa više šaltera.

Prvi novosadski policajac je stanje bezbednosti u gradu ocenio više nego dobro, ističući dobru saradnju MUP sa gradskim i pokrajinskim vlastima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri