NOVO RADNO VREME ŠALTERA MUP-a: Evo do kada i gde možete podneti zahteve za izdavanje ličnih dokumenata

Z.U.

06. 05. 2021. u 16:26

- ZBOG početka letnjih godišnjih odmora i povećanog interesovanja građana za izdavanje ličnih i putnih dokumenata, Ministarstvo unutrašnjih poslova je produžilo radno vreme na upravnim poslovima u Policijskoj upravi za grad Beograd u Ulici Ljermontovoj broj 12a, i to subotom od 7.30 do 20 časova, kao i nedeljom od 7.30 do 15.30 časova - saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova.

НОВО РАДНО ВРЕМЕ ШАЛТЕРА МУП-а: Ево до када и где можете поднети захтеве за издавање личних докумената

Arhiva

Takođe, u saradnji sa Kancelarijom za informacione tehnologije i elektronsku upravu Vlade Republike Srbije, od nedelje, 9. maja, građani koji budu elektronski zakazali termin, moći će da podnose zahteve za izdavanje pasoša i ličnih karata  nedeljom od 8 do 15 časova u zgradi SIV-a 3, u Ulici Omladinskih brigada broj 1, u Novom Beogradu.

U Policijskoj upravi u Novom Sadu, u Bulevaru kralja Petra I broj 11, od petka, 7. maja, građani će moći da podnose zahteve za izdavanje ličnih karata i pasoša svakog radnog dana od 7 do 21 čas. U ovoj policijskoj upravi građani će moći i elektronski da zakažu termin za podnošenje zahteva za lična dokumenta.

Ministarstvo unutrašnjih poslova će, kao i do sada, radno vreme prilagođavati potrebama građana i u zavisnosti od zainteresovanosti građana dodatno otvarati šalterska mesta za prijem zahteva za izdavanje ličnih dokumenta - piše u saopštenju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili