VREDNOST 13 MILIONA: Veliko interesovanje investitora za Zrenjanin, jedno od najvećih gradilišta u Srbiji

B. Grujić

06. 05. 2021. u 07:26

GRAD Zrenjanin, po rečima Saše Santovca, zamenika gradonačelnika, jedno je od najvećih gradilišta u Srbiji, a od početka 2021. godine usvojeno je 100 zahteva za izdavanje građevinskih dozvola, što je apsolutni rekord u odnosu na prethodne godine.

ВРЕДНОСТ 13 МИЛИОНА: Велико интересовање инвеститора за Зрењанин, једно од највећих градилишта у Србији

Foto Grad Zrenjanin

Upravo zbog velike zainteresovanosti investitora grad je početkom prošlog meseca raspisao još jedan oglas za prodaju 14 građevinskih parcela za izgradnju objekata porodičnog stanovanja, na 11 različitih lokaliteta u gradu i naseljenim mestima, površine od 270 do čak 977 kvadratnih metara, u vrednosti 13 miliona dinara, a u ponudi je i parcela od 19.000 kvadrata, u radnoj zoni u blizini italijanske kompanije "Fulgar".

ROK DO 10. MAJA

OGLAS važi do 10. maja, kada je i poslednji dan za prijem zatvorenih ponuda zainteresovanih investitora. Otvaranje ponuda je 13. maja, u prostorijama Gradske uprave.

Saša Santovac, Foto Grad Zrenjanin

- Početne cene kreću se od 2.168 do 3.251 dinara po kvadratu, dok je u naseljenim mestima cena niža, 333 dinara po kvadratu - kaže Saša Santovac, uz napomenu da se površina od 19 kvadrata za izgradnju objekata u radnoj zoni i poslovnom kompleksu, na potezu Severozapad - Elemir, nudi po početnoj ceni 943 dinara po kvadratu i da je opremljena pristupnim putem, javnom rasvetom, mrežom fekalne kanalizacije i vodovodnom mrežom.

ATRAKTIVNE LOKACIJE

PARCELE namenjene za prodaju nalaze se u ulicama Baranjska, Nade Dimić, Stražilovska, Prvomajska, Artemova, Dostojevskog, zatim u mestu Perlez u ulicama Odadžićevoj, Uroša Predića, u Čenti u ulicama Rade Trnića i Bagremovoj.

Uz napomenu da je od 2017. do 2020. godine, Zrenjanin od prodaje zemljišta zaradio 396 miliona dinara, Santovac naglašava da je svim investitorima, koji su kupili oko 32 hektara ili 320.000 kvadrata, za izgradnju stambenih i poslovnih objekata, bez obzira na plansku namenu, zabranjeno dalje prometovanje, tj. preprodaja zemljišta.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!