USKRŠNJI PAKETIĆI ZA NEGOTINSKE KOŠARKAŠE: KK "Hajduk Veljko" podelio prikladne poklone najmlađima (FOTO)

S. M. J.

30. 04. 2021. u 17:27

U SUSRET najvećem hrišćanskom prazniku Uskrsu, Košarkaški klub „Hajduk Veljko“ u Negotinu nagradio je sportskim uskršnjim paketićima svoje mlađe kategorije.

УСКРШЊИ ПАКЕТИЋИ ЗА НЕГОТИНСКЕ КОШАРКАШЕ: КК Хајдук Вељко поделио прикладне поклоне најмлађима (ФОТО)

Foto: S. M. J.

Na Veliki petak poklon pakete kluba primilo je 140 negotinskih mališana, članova negotinskog košarkaškog kluba i to od novajlija, pripadnika školice košarke do kadeta.

- U ova teška vremena za čovečanstvo generalno, naša deca su uspela da pored svega budu redovna na treninzima, posvećena radu i obavezama, dobra u svojim takmičarskim ligama i odlični učenici u školi i ovo im je neka mala nagrada i podstrek da tako nastave i ubuduće – kaže Dušan Mandić, trener KK “Hajduk Veljko”.

Verni svojim načelima da u svakom događaju mogu da pronađu i adekvatnu lekciju za svoju decu, u KK „Hajduk Veljku“ su odlučili da mališanima daruju rančić, klupski šal, vazicu za ključeve, masku, pernicu, svesku i peškirić sa oznakom kluba, podsećajući ih da su lična zaštita i odgovornost najvažniji.

Foto: S. M. J.

- Deca se od malena uče i oblikuju kakvi će biti u budućnost i naša je obaveza da osim sportskog obrazovanja koje kod nas dobijaju sve učinimo i usmerimo ih ka nekim našim tradicionalnim i pravim vrednosti kako bi na kraju osim dobrih sportista postali i zdravi, dobri ljudi, koji poštuju našu slavnu prošlost i predstavljaju našu svetlu budućnost našeg kluba, našeg grada, pa i u nekom širem smislu budućnost naše zemlje – dodaje Mandić.

Na svakoj utakmici negotinski košarkaši i košarkašice bez obzira kog su uzrasta ili u kojoj ligi igraju daju, sve od sebe. U ovom sportskom kolektivu kažu da “Hajduk Veljko” nije samo klub, već da je KK “Hajduk Veljko” porodica. Sudeći po njihovim osmesima čak i kad izgube meč, cilj je već postignut – mladi su košarku zavoleli svim srcem.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna