PRODUŽEN UPIS DECE: Dečja ustanova “Čika Jova Zmaj” u Pirotu izašla u susret

V.Ć.

15. 04. 2021. u 18:36

RODITELjI koji svoje mališane žele da upišu u neki od vrtića Dečje ustanove “Čika Jova Zmaj” u Pirotu, moći će to da urade do 19.aprila.

ПРОДУЖЕН УПИС ДЕЦЕ: Дечја установа “Чика Јова Змај” у Пироту изашла у сусрет

Foto: V.Ć.

Prvobitni rok bio je 15. april, međutim, zbog tehničkih problema i zastoja na portalu eUprave, taj rok je produžen za četiri dana. Zahtevi za upis, obradiće se u roku od 15 dana od dana podnošenja.

O formiranju vaspitnih grupa i obradi zahteva brine Komisija, u skladu sa Pravilnikom o upisu dece-kažu u pomenutoj Dečjoj ustanovi.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

NOVI KRUG IDEJA: Kompanija Mozzart pokreće treći ciklus startap programa Univerzum