NOVA KUĆA PRAVDE U NIŠU: Prekršajni sud u tom gradu napokon dobija svoj prostor

J. Ćosin

15. 04. 2021. u 14:47

PREKRŠAJNI sud u Nišu, posle više od 10 godina, od svog osnivanja, konačno dobija svoj poslovni prostor, u bivšoj kasarni „Filip Kljajić” u Nišu, ugao ulica Vojvode Putnika i Dimitrija Tucovića, (preko puta zgrade Apelacionog suda u Nišu).

НОВА КУЋА ПРАВДЕ У НИШУ: Прекршајни суд у том граду напокон добија свој простор

Foto D. Alihodžić

Novi poslovni prostor ima ukupno nešto više od 1000 metara kvadratnih korisne površine, a opremljen je kompletno novim nameštajem.

- Prekršajni sud započinje preseljenje iz sadašnjeg sedišta, u ul. Generala Milojka Lešjanina br. 41-a u nove poslovne prostorije, u bivšoj kasarni „Filip Kljajić” u Nišu, ugao ulica Vojvode Putnika i Dimitrija Tucovića, (preko puta zgrade Apelacionog suda u Nišu), u petak, 16.04.2021. godine, a očekujemo da se kompletno preseli do kraja meseca - kažu iz Prekršajnog suda.

Stranke, kako dodaju, kojima je ranije upućen poziv Prekršajnog suda u Nišu, a glasi na sadašnju adresu, ul. Generala Milojka Lešjanina br. 41-a, počev od srede, 21.04.2021. godine, odazivaće se na pozive, koji su im već dostavljeni, na novoj adresi Suda, u bivšoj kasarni „Filip Klajić” u Nišu, ugao ulica Vojvode Putnika i Dimitrija Tucovića, (preko puta zgrade Apelacionog suda u Nišu).

Inače, u sedištu Prekršajnog suda u Nišu, postupa ukupno 18 sudija i 64 državnih službenika i nameštenika.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri