LAKŠE DO POSLA: Puzla koja nedostaje – lokalna akcija pomoći mladima sa teritorije Zapadnobačkog okruga

J. L.

07. 04. 2021. u 16:36

NEZAPOSLENI mladi sa teritorije Zapadnobačkog okruga do 9. aprila mogu da se prijave za učešće u programu obuke u okviru projekta „Puzla koja nedostaje – lokalna akcija za zapošljavanje”.

ЛАКШЕ ДО ПОСЛА: Пузла која недостаје – локална акција помоћи младима са територије Западнобачког округа

Foto: J. Bekić

Somborski edukativni centar je u javnom pozivu naveo da prijavom na konkurs mladi dobijaju priliku za obuku na tri radna mesta.

Zainteresovani mogu izabrati obuku za mesto radnika na izradi metalnih vrata i prozora (Zanatsko-bravarska radnja Goretić Sombor), zatim za gerontodomaćicu - Ženska inicijativa u Somboru, odnosno za operatera u proizvodnji pakovanja ambalažirane robe (Gaz šped Apatin).

Polaznike, tokom dva meseca, očekuje teorijski i praktični deo obuke sa mentorima u sva tri navedena preduzeća. Svi kandidati koji redovno budu pohađali obuku dobijaju novčanu mesečnu naknadu u bruto iznosu od 200 švajcarskih franaka - saopštili su iz SEC-a.

Prijave mogu uputiti nezaposleni mladi, uzrasta od 18 do 30 godina, sa teritorije Zapadnobačkog okruga, kao i osobe do 35 godina, ukoliko spadaju u grupu teže zapošljivih. Rok za upis ističe 9. aprila u ponoć. Kandidati se prijavljuju putem imejla na adresu secprijave@gmail.com ili lično u prostorijama Somborskog edukativnog centra.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

VAŽNO OBAVEŠTENJE ZA VOZAČE: Izmene u saobraćaju zbog radova na pojedinim putnim pravcima