BROJEVI ZNATNO BOLJI: U Negotinu sedam novih slučajeva kovida, Kladovu tri - Majdanpeku samo jedan

S.M.J.

01. 02. 2021. u 18:57

U OPŠTINI Negotin u poslednja 72 sata sedmoro osoba zaraženo je virusom korona.

БРОЈЕВИ ЗНАТНО БОЉИ: У Неготину седам нових случајева ковида, Кладову три - Мајданпеку само један

Foto: S.M.J.

Od 99 testiranih pozitivan rezultat evidentiran je kod tri žene od 22 do 65 godina, kao i kod četiri osoba muškog pola od 40 do 69 godina starosti.

U ovom periodu je 58 osoba pregledano u kovid ambulanti, od kojih se prvi put lekarima za pomoć obratilo 28 osoba, dok je njih 30 došlo na kontrolni pregled. U negotinskoj bolnici, na kovid odeljenjima, zbrinuto je 11 osoba, pozitivnih na virus korona. Od početka epidemije do danas u opštini Negotin korona virus potvrđen je kod 1.121 osobe.

U opštini Kladovo, u kojoj je od od početka epidemije inficirano 1348 osoba, oporavljeno 1272,  a od posledica virusne infekcije preminula 53 pacijenta, tokom minulog vikenda zabeležena su tri nova slučaja kovida. Od posledica zaraze u poslednja dva dana oporavila su se tri pacijenta, pa je broj aktivno pozitivnih smanjen na 23.

U opštini Majdanpek u nedelju je evidentiran jedan novooboleli. Najviše aktivno pozitivnih osoba je u Majdanpeku, 18, u Donjem Milanovcu sa pripadajućim selima tri, u Jasikovu dva, a u  Rudnoj Glavi jedan oboleli. Od početka epidemije u majdanpečkoj opštini zaražene su 824 osobe, do sada je izlečeno 770, a preminulo 30 pacijenta. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri