ZAVRŠENI RADOVI: Ulica u zrenjaninskom naselju Mužlja ponovo prohodna

B.G.

29. 12. 2020. u 09:34

NAKON što su završeni svi radovi na sanaciji havarije na kanalizacionoj mreži i kolovozna površina vraćena u prvobitno stanje, strateški izuzetno važna ulica u naselju Mužlja, Radnoti Mikloša, je nakon više od šest meseci zastoja, konačno otvorena za saobraćaj.

ЗАВРШЕНИ РАДОВИ: Улица у зрењанинском насељу Мужља поново проходна

Foto: Grad Zrenjanin

Obimni i kompleksni radovi na sanaciji havarije, obuhvatali su uklanjanje putne površine, bušenje bunara za drenažu podzemnih voda, za izvođenje radova na dubini od 6 metara, zatim postavljanje zaštitne oplate, zamena dela cevi vodovodne, fekalne i atmosferske kanalizacione mreže, izgradnja novih šahtova i poprabka kolovoza, a ukupna vrednost radova iznosi skoro 12 miliona dinara.


Istovremeno, prema rečima stručnjaka iz zrenjaninskog Javno komunalnog preduzeća " Vodovod i kanalizacija" urađena je kompletna reparacija crpne stanice, koja je od velikog značaja, jer se preko nje vrši prikupljanje fekalne i kišne kanalizacije sa teritorije biše od polovine grada i dalje odvodi ka Aleksandrovačkom kanalu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KO ĆE DA NAPIŠE REZOLUCIJU O SRPSKIM ŽRTVAMA U SREBRENICI? Porodice žrtava ogorčene sramnim planovima dela međunarone zajednice