ODLUKE POKRAJINSKE VLADE: Pomoć porodicama u Baču koje su zbog požara ostale bez domova

Z. G.

12. 11. 2020. u 14:50

POKRAJINSKA vlada AP Vojvodine danas je donela rešenje da Opštini Bač usmeri 1,9 miliona dinara za pomoć porodicama koje su ostale bez domova, u požaru koji je izbio 23. oktobra.

ОДЛУКЕ ПОКРАЈИНСКЕ ВЛАДЕ: Помоћ породицама у Бачу које су због пожара остале без домова

Foto: Pres služba Pokrajinske vlade

U požaru, u naselju Ekonomija u Baču, bez stanova je ostalo 16 porodica.

- Pomoć je namenjena za obezbeđivanje smeštaja za te porodice i za troškove električne energije, dok se ne reši njihovo stambeno pitanje – navedeno je u saopštenju.

Na sednici Pokrajinske vlade doneta su i rešenja o postavljenju podsekretara i pomoćnika u nekoliko pokrajinskih sekretarijata, kao i vršilaca dužnosti direktora u javnim preduzećima i institucijama AP Vojvodine.

Za vršioca dužnosti direktora Javnog vodoprivrednog preduzeća „Vode Vojvodine“, do imenovanja direktora po sprovedenom javnom konkursu, imenovan je Srđan Kružević, master ekonomista.

Za direktora Fonda Evropski poslovi AP Vojvodine imenovan je Aleksandar Simurdić, diplomirani pravnik. Doneto je i rešenje o imenovanju Ljiljane Mihajlović, diplomirane menadžerke, za vršioca dužnosti direktorke Kancelarije za inkluziju Roma. Za vršioca dužnosti direktora Doma za lica sa oštećenim vidom „Zbrinjavanje” u Pančevu, postavljen je Miloš Đorđević, specijalista strukovni ekonomista iz Pančeva.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati