AKCIJA U CRVENOM KRSTU Sređuje se mobilna biblioteka u Somboru

J.B.

10. 11. 2020. u 15:29

U CRVENOM krstu u Somboru realizovana je poslednja u nizu radionica u okviru projekta “Promena počinje sa tobom!”, podržane od strane Fondacije Ane i Vlade Divac.

АКЦИЈА У ЦРВЕНОМ КРСТУ Сређује се мобилна библиотека у Сомбору

Foto: J.B.

Cilj radionice je da se adaptira frižider koji nije u funkciji u svrhu mobilne biblioteke koja je popunjena najrazličitijim naslovima koji su donirani od strane naših sugrađana.


Mobilna biblioteka osmišljena je kao mesto na kojem će se susretati najrazličitiji ljudi sa istom željom - da se druže, pročitaju lepu knjigu, razgovaraju, upoznaju, kao i da svojim humanim činom poklanjanja jedne knjige nekome stave osmeh na lice.

Budimo humani i dobri jedni prema drugima, ponekad je jednostavan čin humanosti ono što će mnogima ulepšati dan.

CK posebnu zahvalnost za poklonjene knjige  odaje mališanima iz  PU “Vera Gucunja”, koji su tokom Dečije nedelje sakupili desetine naslova za svoje drugare koji će ih  čitati sa osmehom. Dnevni boravak pri SOŠO “Vuk Karadžić “ svojim nesebičnim doprinosom ulepšao je i upotpunio  Mobilnu biblioteku koja će svoje mesto pronaći u prostorima Crvenog krsta Sombora i samim tim biti na raspolaganju svim njenim građanima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)