EPIDEMIJA U RASINSKOM OKRUGU: Raste broj zaraženih učenika, u Trsteniku najviše novozaraženih

S.B.

06. 11. 2020. u 15:18

NOVIH 49 slučaja virusa korona potvrđeno je na teritoriji Rasinskog okruga,a najviše novobolelih je iz Trstenika - 17.

ЕПИДЕМИЈА У РАСИНСКОМ ОКРУГУ: Расте број заражених ученика, у Трстенику највише новозаражених

Foto: S.B.

U Kruševcu je registrovano 15,u Aleksandrovcu 11, Varvarinu 5 i u Ćićevcu jedan novooboleli. Raste i broj učenika kod kojih je potvrđen virus i bilans zaraze od 1. septembra je sada 21 pozitivan nalaz.

Foto: S.B.

Među učenicima je najviše slučajeva zabeleženo u Aleksandrovcu - 8, dok ih je u Trsteniku i u Kruševcu, po šest. U Ćićevcu je virus potrvđen kod jednog đaka, a u celom Rasinskom okrugu je KOVID - 19 utvrđen je kod šest nastavnika.

Foto: S.B.

Broj potvrđenih slučajeva virusa od početka epidemije na teritoriji Rasinskog okruga iznosi - 2.090 slučaj, od čega 1.123 u Kruševcu, 428 u Aleksandrovcu, 263 u Trsteniku i 120 u Brusu.

U Varvarinu je do sada potvrđen virus kod 90 lica, a u Ćićevcu - 66. Na Infektivnom odeljenju Opšte bolnice u Kruševcu leče se 54 pacijenta.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

EKSPLOZIJA I POŽAR U KNJIGOVODSTVENOJ AGENCIJI U ČAČKU: Oštećen i kozmetički salon, poznato da li ima povređenih