UDRUŽENjE ZDRAVSTVENIH RADNIKA KNEGINjA MILICA: Zubari dobili trening centar u Kruševcu

S.Babović

24. 09. 2020. u 19:53

УДРУЖЕЊЕ ЗДРАВСТВЕНИХ РАДНИКА КНЕГИЊА МИЛИЦА: Зубари добили тренинг центар у Крушевцу

Foto: Udruženje "Kneginja Milica"

PRVI Trening i Edukativni centar Udruženja zdravstvenih radnika "Kneginja Milica" otvoren je u Biznis inkubator centru u Kruševcu, a biće namenjen pre svega usavršavanju stručnjaka u oblasti stomatologije.

- Rad će se bazirati na tri cilja,edukacija zdravstvenih radnika i saradnika, što podrazumeva primenu i usavršavanje već stečenih,kao i sticanje novih veštine,promocija zdravlja i medicinske nauke i edukacija stanovništva-predočava dr Nenad Milošević,predsednik Udruženja zdravstvenih radnika "Kneginja Milica" iz Trstenika.

Foto: Udruženje "Kneginja Milica"

Trening i edukativni centar ima više sadržaja.Osim zubarske ordinacije za praktičnu obuku,ima i poseban foto-studio za dentalnu dijagnostiku,kao i prostoriju za predavanja.U Udruženju napominju da je i u tehničkom smislu, korišćenje centra potpuno bezbedno. Fizički su odvojeni ordinacija i prostor za polaznike.

Foto: Udruženje "Kneginja Milica"

Udruženje iz Trstenika osnovano je krajem prošle godine i među članstvom imaju zdravstvene radnike razlitčitih specijalnosti iz Rasinskog okruga i iz Srbije.Februara ove godine pristupila Nacionalnoj asocijaciji udruženja zdravstvenih radnika Srbije.Predstavnici NAUZRS koji broje oko 22.000 članova, zajedno su sa kolegama iz Stomatološke komore Srbije, predstavnicima grada Kruševca, opština Trstenik i Paraćin, prisustvovali otvaranju atraktivnog prostora za obuku.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)