“OKO SOKOLOVO” I U ČAČKU: Posle Beograda najavljeno da stiže i u ovaj grad

V. I.

11. 09. 2020. u 12:47

POSLE srpske prestonice i Čačak će dobiti uređaj “oko sokolovo”, koji će služiti za snimanje nepropisno parkiranih automobila. Ovo je u petak prilikom proslave desetogodišnjice od osnivanja Komunalne milicije u Čačku najavio zamenik gradonačelnika Vladan Milić.

“ОКО СОКОЛОВО” И У ЧАЧКУ: После Београда најављено да стиже и у овај град

Foto: V.I.

- Mi smo preko budžeta Uprave za inspekcijski nadzor osposobili Komunalnu miliciju da može na terenu da radi svoj posao na pravi način, pogotovo u otežanim uslovima pandemije korona virusom gde su i sami komunalni milicajci izloženi opasnosti. Ovom prilikom se zahvaljujem načelnici Mileni Jovanović i načelniku Uprave za inspekcijski nadzor Igoru Krivokapiću za izuzetnu organizovanost na poslu, posebno ove godine kada se radi u otežanim uslovi- kazao je Milić, napominjući da su nabavljena sredstva u iznosu od dva miliona dinara za nabavku novih uniformi, a da će iduće godine ozbezbediti novac i za nabavku uređaja „oko sokolovo”.

- Pored toga planiramo i nabavku klopke za kontrolu deponovananja otpada, nabavićemo i nova vozila za komunalnu miliciju, a sve u cilju da njihov rad bude što efikasniji - kazao je Milić.

Načelnica Komunalne milicije Milena Jovanović dodala je da će sa kolegama iz Kragujevca, Kraljeva, Vranja i Beograda diskutovaćemo o problemima vezanim za trenutnu situaciju izazvanu virusom kovid 19, kao i mogućnostima za unapređenje saradnje.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!