SJAJNA INICIJATIVA U SURDULICI: 163 prvaka dobilo po 5000 dinara

J. S.

05. 09. 2020. u 14:58

POVODOM polaska u školu đacima prvacima iz sedam osnovnih škola sa područja opštine Surdulica na prigodnoj svečanosti u centru grada, uručeni su poklon paketi i po 5000 dinara. 163 prvaka dobilo je pomoć od lokalne samouprave.

СЈАЈНА ИНИЦИЈАТИВА У СУРДУЛИЦИ: 163 првака добило по 5000 динара

Foto: J. S.

Iz opštine poručuju da da ova lokalna samouprava posebnu pažnju posvećuje deci i mladima i neprestano ulaže u edukaciju i obrazovanje, kao i u stvaranje boljih uslova za učenje, rast i razvoj. 

Već dugi niz godina opština Surdulica tradicionalno svaku školsku godinu započinje davajući podršku đacima prvacima, nastavlja Svetosavskim nagradama, a kraj školske godine obeležava Vidovdanskim nagradama za najbolje đake.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

EKSPLOZIJA I POŽAR U KNJIGOVODSTVENOJ AGENCIJI U ČAČKU: Oštećen i kozmetički salon, poznato da li ima povređenih