Meridian ti poklanja ELEKTRIČNI TROTINET, ali i brojne novčane nagrade

Promo

02. 09. 2020. u 14:00

Odigraj najviše tiketa i nagrada je tvoja

Меридиан ти поклања ЕЛЕКТРИЧНИ ТРОТИНЕТ, али и бројне новчане награде

Foto: Promo

Može li više, može li bolje? Naravno da može, jer iznenađenjima, kao i jedinstvenim bonusima i promocijama, nikada kraja u kladionici Meridian!

Sada nove, ali i iskusnije igrače, čeka ultra zabavno takmičenje u kojem možete osvojiti fenomenalni ELEKTRIČNI TROTINET!

Svako ko je otvorio nalog i registrovao se u Meridianu od 15. avgusta ove godine ušao je u trku za osvajanje ne samo električnog trotineta, već i brojnih drugih nagrada!

Sve što je potrebno da uradite jeste da odigrate najveći broj tiketa na sportskom klađenju i/ili brojevima i trotinet je vaš.

Priključite se odmah, jer vas samo u Meridianu čekaju vredne nagrade. Ako još uvek nemate otvoren nalog - registrujte se OVDE i uskočite u trku za ELEKTRIČNI TROTINET!

Zahvaljujući ovoj promociji, sportsko klađenje u Meridianu predstavlja pravi hobi, avanturu i užitak kojem ne možete odoleti!

Zašto? Pa, zato što je dobitnik ne samo onaj ko osvoji prvo mesto, već i osvajači drugog, trećeg, četvrtog i petog mesta!

Nemojte da posustajete, jer svakome od vas se ukazala šansa za vrednim novčanim nagradama.

Događaji na tiketu, koji su predmet klađenja, moraju biti isključivo sportsko klađenje ili brojevi (Lucky's 6, Lucky’s 5 i Keno). Svakog dana će se na promo strani Meridiana ažurirati tabela sa prvih 10 igrača na listi.

Takmčenje za osvajanje električnog trotineta i drugih nagrada traje mesec dana, odnosno od 15. avgusta u 00:00h do 15. septembra u 23:59h. Samo oni tiketi koji su uplaćeni i odigrani u ovom periodu ulaze u takmičenje.

Pobednik će biti, kao što smo istakli, onaj takmičar (igrač) koji je odigrao najveći broj tiketa na sportskom klađenju i/ili brojevima, i to na ukupnom nivou!

Dakle, ne časite časa! Vremena je ostalo još malo, ali šansa da osvojite vredne nagrade u Meridianu uvek postoji!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!