RAĐEVINA OAZA BOKSERSKIH NADA: Borovčanin posetio mlade nade sporta i poklonio im opremu (FOTO)

V. Mitrić

16. 08. 2020. u 13:35

NENAD Borovčanin, predsednik Bokserskog saveza Srbije, kaže za „Novosti“ da „ovaj sport doživaljava vaskrsenje u svim delovima Srbije, okupljajući decu i omladinu i ukazujući im, pored ostalog, na zdrav način života, značaj sporta, borbe kroz život, lepotu druženja, čari pobede, ali i gorke strane poraza, što je sastavni deo naše svakodnevice, od početka do kraja života.

РАЂЕВИНА ОАЗА БОКСЕРСКИХ НАДА: Боровчанин посетио младе наде спорта и поклонио им опрему (ФОТО)

Foto: V. Mitrić

Borovčanin navodi Krupanj i Rađevinu kao mesto „dragocene bokserske oaze, koju je nedavno, posetio i darovao im opremu, kako bi imali još bolje uslove za rad“.

- Dirnut sam onim koliko za sport, među kojima je i boks čini krupanjski predsednik, Ivan Isailović, svestan njegovog značaja u životu ljudi, posebno mladih.

- U Krupnju je svoja vrata za boksere širom otvorila i ovdašnja Srednja škola, a meštani su pozdravili vraćanje ove plemenite veštine u ovaj deo Srbije.Ovakve sredine će, bez sumnje, da pomažu i lokalne samouprave, i država i mi iz Bokserskog saveza Srbije.

- Volite boks, boks je kao život - Kada pobedite, ne smete da se gordite, a ne retko morate i da čekate.

Ovo su samo neke od poruka koje dobijaju bokserske nade Rađevine, poput onih koje su im drage ističe uputi veliki bokserski znalac Slaviša Čurović.

BK Krupanj osnovan je u martu 2017 godine pod rukovodstvom trenera Filipa Vićentića, koji iza sebe ima već imaju pregršt pobeda, medalja, priznanja za takmičenje rad, misiju među mladima...

- Boks je, zaista, plemenita veština i zato je vaksrsa u Krupnju i ovako dobro primljen među mladima, ali i među ljubiteljima tog sporta - kaže Saša Nešić, ugledni sportski poslenik iz Krupnja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije