NADZORNI odbor JKP "Vodovod" u Kruševcu je doneo odluku o naplaćivanju i naknade za prečišćavanje otpadnih voda koje se obavlja u savremenom postrojenju otvorenom sredinom juna, a "korekcija cena" podrazumeva da će korisnicima računi biti uvećani za 18,6 dinara po kubiku, bez poreza.

Komentari (3)

Nikola Ćirilica

08.08.2020. 12:01

Као страствени риболовац и неко ко проводи доста времена поред река, подржавам ову одлуку. На ушћу Расине у Западну Мораву је до скора било толико прљавштине да није се могло описати. Сада је много чистије. Још када би се дигла свест у народу о очување околине, било би још боље. Свака част и само напред.

Milan Djokic

08.08.2020. 17:49

@Nikola Ćirilica - Hoćeš li pomoći finansijski onima koje ribolov ne zanima a nemaju para da plate obaveze? Kazne velike, plate male, a neko nema ni platu. Verovatno je bitniji tvoj ribolov od njihovog života. Da se organizuje Omladinska radna akcija kao nekada i da si fizički za nju sposoban da li bi otišao? Verovatno ne bi. Kao i sva ostala samozvana gospoda čekao bi da to drugi uradi za tebe pa tek onda otišao da pecaš.

Dagan

08.08.2020. 15:09

I do sada su Kruševljani imali dodatnu stavku na računima za "održavanje" vodovodne mreže (cca. 100,00 din), a u nasalju Bivolje već treću godinu voda se ispoučuje smanjenim pritiskom zbog dotrajalih, azbestnih, cevi koje su pucale svaki dugi dan. Za sada nema rešenja za isporuku vode normalnim pritiskom. Podsećanja radi, Kruševljani su samodoprinosom izgradili vodovod.